Gizemcan12 Melike3435 valla yumurta toplama sürecine kadar bir 15-20 gün sürdü sonraki ayda dondurulmuş embriyo transfer edildi
momsbaby22 Melike3435 canım engel olarak değilde veridğinde ihtimal artıyormuş bende bu ay diyet yaptım 4 kilo verdim diyet gibi düşünmedim ama bebek için sağlıklı beslenme gibi düşündüm hamile kalırsam da böyle besleneceğim dige düşünüp paketli gıdayı şekeri ekmeği kestim hemende verdim sende öyle dene derim annelik fedakarlık ister şimdiden başlamamız lazım bence sende biraz da olsa kilo vermeye çalış bir de insülin direncine baktır eğer varsa insülin ilaçları da zayıflatıyor🌸💘
Kivircikkuala momsbaby22 bende insülin direnci var Diaformin verdi doktorum bence kullanmadan zayıflamak daha iyi ilacın yan etkileri daha zor 😢
momsbaby22 Kivircikkuala aynen benim doktorumda demişti zayıflarsan da insülinin düşer bu daha sağlıklı diye ama kendiliğinden diyetle olmuyorsa mecbur denenebilir
Kbst Melike3435 ben de kiloluyum bebek hemen olmaz dediler çevremdekiler. Diyete başladım korunmayı da bıraktım bu sırada ve o ay hamile kalmışım. Pco olunca kilo etkiliyor diyorlar ben de yoktu ama inşallah en kısa zamanda sizde mutlu haberş alırsınız
Ayselkayaa Melike3435 83 le bende hamile kaldım bunu geç 90 dan fazla kiloyla hamile kalan insanlar biliyorum birde 60 kiloyla hamile kalamayan kilo falan hep boş bence
ozley Melike3435 sağlıklı olduktan sonra kilo engel değil. 100e kadar çıkmıştım. Bebek için zayıfladım. 87ye düştüm sonra olmayınca tekrar 97ye çıktım yemeğe verdim kendimi. O ara hamile kalmışım.
Kivircikkuala momsbaby22 ekmek , kola , çikolata , şekerleme , cipsi bunları bırakınca zaten kesiliyor ha bide saat 6 dan sonra birşey yememek