Elif__oztrk Deletedmom_85 canımsın Allah kolaylık versin ,güzel haberler alalım inşallah 💕🌸 Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ❤️
Mucizemibekliyorum_ tugce14_ kesinlikle katılıyorum . Hamile kalanların hepsi hergün avakado yemiyordu ya😂😂😂
Deletedmom_85 cahilelafanlatamazsinyorulmaa Elif__oztrk Oldum kızlar çok şükür, sagolun geriye beklemek kaldı. :) Güzel geçti bir sorun çıkmadı hamdolsun
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Deletedmom_85 inşallah 1 2 hafta içinde güzel haberlerini alırız çokça aminnn 🤲🏻🥹
Deletedmom_85 Deletedmom_103 minikmucizeemaak İnşallah kuzular sagolun günler nasil gececek bilemiyorum :') 💕
Sinemberkehan Elif__oztrk elini Deletedmom_85 hayırlı olsun canım, inşallah sevindirici haberi aliriz
Burnumageliyoduslkmsn @Deletedmom_85 nasılsın güzellik 😍😍❣️❣️ @KLORAKHANIM bu bayaaaanin rüyaları çıkıyor doğuma giriyorum birazdan 😍 senide kafede hamile görmüştü çok inanıyorum tutacağına şuan kıvrana kıvrana yazıyorum. Rabbim kolaylık versin,🍯🍯
Deletedmom_85 Burnumageliyoduslkmsn çok şükür balım allahim inşallah evet yazılmıştık inşallah gercej olur. Senidemi rüyasındagormus😄 Hadiiiiii bugün çok aktif değildim ne oldu ne bitti bilmiyorum hadi sağ salim kucağına al inşallah 😍
Deletedmom_85 minikmucizeemaak 19 haziran dedi doktor neredeyse 2 hafta :(( dayanamazsam belki 7-8 güne gebelik testi denerim
Durubebegim Deletedmom_85 yaaaa mutiii🥲🥲 Aşko böyle müjdeli haberinide ver ne olursun 😍 Ananas bolca tükete🍍🍍