Deletedmom_85 ay hadi İnşallah sımsıkı tutunur anneciğine 💞 transferden sonra en az 30-40 dakika yatağında uzan ve kulaklığını yanına al Meryem Suresini aç dinle elini karnına koy güzel enerjiler yolla bebişine.💕 Eve geçtiğinde de yanında yemeğini yapacak birileri olsun mümkünse benim öyle bir şansım yoktu hep kendim yapmak zorunda kaldım . İlk 2 gününü bolca uzanarak geçir . Bol bol su iç tuvalete vs kalktığında 15-20 dakika yürü evin içinde . İçimin meyve aromalı kefiri var onlardan iç ,avtivia’nın doğal probiyotik yoğurtları var minik minik onlardan yemeye özen göster kabız olmazsın , çok fazla eğilmemeye bir yere uzanmamaya dikkat et. Bamya yemeği, yeşil mercimek salatası veya çorbasını her gün tüketmeye çalış 1 kepçe falan.. ilaçlarını sakın aksatma zamanında al alarm kur gerekirse.. haşlanmış tavukla salata vs yapıp tüketebilirsin. Yeşillikleri sirkeli suda güzelce yıkayıp ye. Salam ,sosis ,sucuk ,pastırma gibi yiyeceklerden uzak dur . Çikolata ,tatlı türü şeyleri ve paketli gıdaları tüketme ,çiğ badem ,çiğ kabak çekirdeği,ceviz gibi yemişleri günlük bir avuç olacak şekilde tüket ..☘️ duşa bugün gir ve 2-3 gün sonra çok sıcak olmayan bir suyla oturarak banyo yap 🌺 ayrıca çok fazla da kasma kendini kitap oku müzik dinle ve telefonunla pek vakit geçirme elektiriği kötü insanlardan uzak dur bu süreçte 🤗