prensinannesi2024 7+2gunluk haftalık şuan Ağustos’ta tatile gideceğim denize girsem sakıncalı olurmu giden giren varmı acaba
Balbebek012 prensinannesi2024 bence bir şey olmaz ya deniz sonuçta ama çok açılmamak lazım bence Ben de ağustos ta doğum yapacağım o günlerde denize gideceğiz
eylulmihrasmom prensinannesi2024 deniz problem olmuyor yüzmek hamileler için en iyi şeylerden biri ama havuz önerilmiyor enfeksiyondan dolayı bende bu ay sonu gideceğim tatile gireceğim doktorum da izin veriyor
prensinannesi2024 Balbebek012 internetten bakıyorum 10 20 dk girilebilir hamile lere iyi geliyor diyorlar
Balbebek012 prensinannesi2024 tabiki su zaten faydalı ama hamileyken daha iyi gelir bize❤ sana tavsiyem havuza filan asla girme mikrop kaparsın havuz temiz görünse bile asla hijyenik değil enfeksiyon kapma riskin yüksek olur
Aysedugme Haftamda gittim 19 Mayıs haftası bir problem olmadı gitmeden önce doktoruma danıştım sizin daha küçük olacak düşük riskinizde yoksa bir problem olacağını sanmıyorum
Tgcmrt48 prensinannesi2024 şu an çeşmede tatildeyim giriyorum ilk gebeliğimde girdim bir sorun olmuyor
Aysedugme prensinannesi2024 ilerledikçe zorlanıyor insan yoksa dediğim gibi erken doğum riski açılma riski düşük riski gibi bir problem yoksa doğurana kadar yüzebilirsiniz
Balbebek012 prensinannesi2024 ama akan şu ya havuz öyle değil havuzda akan şu yok ister istemez daha pis oluyor yine de sen bilirsin 🌸 ben jakuziye girdikyen sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum zor atlattım ama denizde sorun yaşamadım
prensinannesi2024 kahvesever__ maşallah çok küçükmüş Rabbim kucağına sagliklicana almayı nasip etsin inşallah 🤍
prensinannesi2024 Aysedugme doktor bişey demedi sağlıklı dedi kalbi yeni oluşuyor dedi 2 hafta sonra gel dedi