Sibelsibos HappyMom 2 gün önce başladım her yaz eşimle yaparız günlük 10 bin 15 bin adım atıyoruz yağmur yaş olduğu için erken başlayamadık bu sene 😊
Eylul1992 mislinabulut bende 20. Haftalarda çok hızlı kilo aldım şuan +12 umarım daha fazlası olmaz keşke o zaman başlasaymışım yürüyüşe 🙈
Merimii Eylul1992 Şuan kaç haftalıksınız kaç kilo aldınız bende 20. Haftamdayım bazen 2 bazen 3 kilo almışım gibi gözüküyor tartıda ilk hamileliğimde 30 kiloya yakın aldığım için korkuyorum normal mi sizce bu haftada bu kilo
Sezgitas Haftaya girdim, ortalama 12 bin adım atmışım telefondan baktım da… 14-18 bin arası atıyorum aslında ama pazar günleri dinlendiğim için 12 bine düşmüş ortalamam 😅
Eylul1992 Merimii 35 deyim haftaya kontrol var şimdiye kadar +12 almışım. Minyonum bide yuvarlanmam inşallah doğuma kadar 😅
Z_e_y_a_gul Neslicikk evet benim geceliğin kasıklarımda ağrım oluyor du oyuzden döktürum onu yazdı içiyorum sen de içiyor musun
Bebisannneessi crazymommy O haftalarda bende işe gidip geliyordum uzak bir mesafe değil ama sonra ufak bı kanamam oldu doktor yürümek, ayakta kalmak yaramıyor dedi, normalde yürüyüş iyi diye biliriz dikkat etmek lazım demekki
Merimii Eylul1992 benim boyum uzundu allahtan yoksa panda gibi kalırdım + 25 kiloyla valla bu sefer almak istemiyorum o yüzden 😅😅 diğerinde de riskli olduğu için yatış vardı o yüzden bu kadar almıştım😌
Neslicikk Z_e_y_a_gul ara vermiştim cnm bgn basladım suya atılandan midem bulanıyodu hap şeklinde olanını aldım