HaticeNur16 Mustafaalpereninannesi yaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌹🌹🤲🏻 bana umut oldun bugün adet günüm hala olmadım göğüslerim ve kasıklarımda ağrılar var erken gebelik testinde çıkmadı daha yapmayı bıraktım lütfen bana da dua et bugün olmazsam yarın sabah tekrar yapıcam
Mustafaalpereninannesi Mucizemsin_bebek littlemermaid kalorisizpatates Zeyno0163 2prenses_masal-oyku Balannebalcocuk Kızlar yaptım test pozitif çıktı yarın için Dr randevusu aldım hamileliğim çok güzel geçer umarım 😁😁😁🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Mucizemsin_bebek Mustafaalpereninannesi ayyyy cok sevindimmm saglikla kucağına alırsın insallah bende bu ay asilama oldum inslalah bende pozitif görürüm
Balannebalcocuk Mustafaalpereninannesi hayırlı olsun canım çok sevindim valla sağlıkla kucağına alırsın inşallah
2prenses_masal-oyku Mustafaalpereninannesi yaaa hadi gözün aydın inşallah sağlıcakla alırsınız kucağınızaa 🫶🏼
Cnar_neslihan Mustafaalpereninannesi Amin inşallah Allah bütün isteyenlere sağ salim.nasip etsin inşallah
umutlubianneadayi Mustafaalpereninannesi hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim eline almayı nasip etsin inşallah benimde 3 gün var adetime bekliyorum bakalım bizim için de dua et 😍