Mustafaalpereninannesi 4 gün geciktim bir haftadır göğüslerim de ağrı var ne zaman yapsam bilemedim öncede bir gün geçse yapıyordum bu sefer sabır edicem
MelodyFairy Mustafaalpereninannesi hemen al bir test yap neyi bekliyorsun ☺️ herkes regl öncesi yapmaya başlıyor hadi 🫶
Mustafaalpereninannesi MelodyFairy hep öyle yapıyordum bu sefer bekleyelim dedik ama gidip alayım da yapayım kaza getirdin beni 🤭😂
Mustafaalpereninannesi Mucizemsin_bebek littlemermaid kalorisizpatates Zeyno0163 2prenses_masal-oyku Balannebalcocuk Kızlar yaptım test pozitif çıktı yarın için Dr randevusu aldım hamileliğim çok güzel geçer umarım 😁😁😁🤲🏻🤲🏻🤲🏻
2prenses_masal-oyku Mustafaalpereninannesi bende de aynı belirtiler vardı cmt günü öğrendim ama benim bayaaa bayaa geçmiş üstünden ne zaman ağrım başladı hatırlayamıyorum bile 😂 şuan iki aylık oldu heralde tahmini en son nisan 8 de sdet olmuştum düzensiz olunca bende pek umursamamıştım ama sonrasında mide bulantısı yorgunluk göğüslerde aşırı ağrı olunca gittim yaptım sonuç bu 😁😁
HaticeNur16 Mustafaalpereninannesi hepimiz testini bekliyoruz güzel haber ver bize de umut olsun inşallah 🌸