Gunu agustosa gelenler bile gun almis ben dahs al adim sjsj😃
36haftaligiz cuma kontrolum acaba verirmi gun diye dusunuyorum ozele gidiyorum. Ayin 23u olsun istiyorum bakalim doktor dahs gun verecekmi🙂🤲

32+3 günlük hamileyim daha günüm belli değil haftaya kontrol var o zaman 33 oluyor normal doğuma göre 52 günüm kaldı ama sezeryanla olacağı için daha günüm belli değil inşallah bı dahakinde belli olur

Aslında bnde uygulamada şafak 96 diyo ama diğerleri Sezeryan olduğu için Buda Sezeryan ama daha gün için gitmedim erken galiba Sezeryan normal doğuma göre 2 hafta önde alıyolar diye hatırlıyorum

Anonim3447 bilmiyorum ki 14 Haziran’da kontrole gidecem gün verecek tahmince temmuz ortası dedi bence ortaya kalmadan erken yapabilir diye düşünüyorum

Normal doğuma göre 52 günüm kaldı ama sezeryanla doğum günü daha belli değil şimdi 32+4 günlük artık günler geçmiyor çok sabirsizim

aysegul_46 gebelikte risk yoksa bebek normal doğum pozisyonunu almışsa normal doğum gerçekleşecek gelme ihtimali varsa normal doğum yapar doğum sırasında bile bir risk varsa sezeryana alabiliyor örneğin bebeğin ters olması kordon dolanması annenin nefes daralması tehlikede olması gibi durumlarda sezeryana alabiliyor

gozkarag yaa bende şuan 34+3 oldum bana 7 temmuz olsun 07.07 dio doktor bende 1 temmuzda alsa aslında kuxenımın dugunu var 20 temmuzda ona gıtmem lazım 🤣 senınkı iyi alıomus 30 hazıranda