Happymom3 İyi geceler kızlar bişi sormak istiyorum nişan rengi sadece kahve veya kanlı mı gelir ?dün gece lavaboda peçeteyle silerken şeffaf sümüksü afedersiniz meni gibi bi akıntı geldi az önce tekrar geldi normal akıntı mı acaba yoksa nisan mı ki ?
Niidos Happymom3 herkesinki farklı geliyor bilemedim ki benimki açıııık bir pembe sümüksü ama 1 gün boyunca aralıklı gelmişti mesela, başıma gelene ksdar okuduklarım tek bi şeyden bahsediyordu🤔 sümüksü niraz kafamı çeldirdi ama sizde
Zehraumut Happymom3 auyy benim oğlumda öyle geldi ebem nişan dedi gece 1 de suyum geldi sonra doğum yaptım sabah 9 da
1erkekkannesiiii Happymom3 nişan o canım olmama ihtimali de var ama nişan gelince hemen doğum olmuyor. Siz yine de kontrollerinizi aksatmayın🙏 suyunuz gelmedikçe sorun yok ama benim nişan da gelmedi su da kontrolde baktık suyu bitmiş doğuma girdim. Yapacağınız en önemlisi sık sık kontrol hele de erken doğum riski varsa
Happymom3 Niidos evet bnimde sümüksü olması kafamı karıştırdı bide şöyle bi sorunum var dünden beri en az 10 defa büyük tuvalete çıktım sürekli karnımda bi agrı bi baskı var 3. Gebeliğim ama diğer ikisinde yaşamadım bunları ikiside erken doğum oldu acil sezeryan oldum
Zehraumut Happymom3 aynısı bende oldu sarı sümüksü ama baya çoktı akşam 9 da geldi gece 1 de suyum geldi sonra zaten açılma vs doğum yaptım hayırlısı olsun hakkında
Zehraumut Happymom3 ayyy çok erken doktoruna danış hemen benim doktorum yok dedi gebe kursuna gittiğim müdür vardı onu aradım o abla ebe zaten o dedi evet nişandır dedi gece gelirsin doğuma dedi öyle de oldu ama sizin ki olmayabilir çünkü çok erken sizin için daha
Happymom3 Zehraumut evet ama erken doğum riskim var diğer iki gebeliğimde erken oldu şuan şekerim var suyum fazla bide rahim kısalıgım var 20 mm oyüzden bi iki hafta daha dayansın diye dua ediyorum.
Zehraumut Happymom3 yaaa inşallah 2 hafta daha dayanır inşallah kuzum diğer bebeklere kaç hafta da doğurdun
Happymom3 Zehraumut kızım 34 haftalıktı acil sezeryan oldum oğlumda da 36 da aldılar kontrole gitmiştim açılmam varmış doğumun başlamış dediler yine acil sezeryana aldılar
Happymom3 1erkekkannesiiii salı günü kontrolüm var bakalım ne dicek doktor sürekli kontrol ediyorum ara ara kasılmalar oluyor ama yalancı sancı diye düşünüyorum düzenli değil çünkü ama bel ağrısı beni mahvetti 🤦♀️
Zehraumut Happymom3 hayırlısı olsun kuzum zor çok zor biliyorum ama sağ Salim alırsın inşallah kucağına yine 3. Çocuğu yapma cesaretini nasıl buldunuz ayyy benim 2. Şuan 3. E yok diyorum yeter yani birde oğluma uzağım babasına kalıyor 2. Evliliğim benim bu ona rağmen düşünmüyorum korkuyorum nasıl baş ederim die birde maddi sıkıntılar felan zor yani
Happymom3 Zehraumut bnmde 2. Evliliğim canım diğer ikisi ilk evliliğimden oyüzden 3. gebeliğim ya zaten 😂 yoksa bnde cesaret edemiyordum
Zehraumut Happymom3 hımmm İyiymiş bu konuda senin yanında olmaları ben alırım almak istesem ama ne bilim yğnede üvey baba ne kadar iyi davranabilir ki illaki bir yerde ezer die korkumdan almıyorum eşim de aslında öyle biri değil ama ne bilim yaa korkuyor insan en azından öz babasının yanında