YigitPoyrazMomm Rwerdst eve gidince cekicem canım eşim bana aldığı ciceklrr kurutum ben ondan gelme şansı var mı ya😂
YigitPoyrazMomm Rwerdst kupkuru oldu ama ay geldi işte bir yerden cıkmış gelmişler kabile galiba ben eve gidince gösteririm onlara😀
CemrePektas YigitPoyrazMomm bayerdi galiba trendyolda felan bir ilaç var ufak şişe. O 2 3 kere kullanılıyor tüm eve. 2 ayda bir ilaçlarsan dersin ki hayat buymuş☺️😂😂😂 dünya rahatlığı bir ilaç. Ne karınca ne böcek ne sinek balkonda bile olmuyor.
YigitPoyrazMomm CemrePektas hepsine göz diktim ne gerekiyorsa hemen yapacağım anam benim ev yayla yerinde tepedeydim sinek var karınca hiç yok nerden geldikleri belli değil ölümsüzler ayrica😂😂
bebislerhakkinda YigitPoyrazMomm kaynağını bul canim evdeki kuru çiçeklerin hepsi çöpe, bide bakliyatlari kontrol edicen
YigitPoyrazMomm bebislerhakkinda bakliyatlara baktım kuzum bisey yoktu büyük ihtimal eşimin bana aldiği çiçeklerden geldi nasıl atacam bilmiyorum evlilik yıl dönümüz de aldığı doğum günümde aldıkları onun dışında daha bir sürü var 😂 kiyamiyorum😭