YigitPoyrazMomm Ada008 bu ay tekrar goturup tıraş ve tekrar parazit yaptıracam kızlar evim bambu parkeler bambu nasıl gelir anlamıyorum ya çıldırıcam peki zararı varmıdır ya hamileyim korkuyorum ilk defa başıma geldi
YigitPoyrazMomm Zumzugukodummuzzingillatirim yok kuzum keşke bu olsa dediğim böcük daha ufak minicik hani köylere gideriz böyle ahir olur tavuk kümesi olur oralarda minik minik böcükler vardır buda o cins nerden gelmiş bilmiyorum evde kedim var dışarıya dahi çıkmaz 2 ay parazit yaptirali ve evim bambu parkeler bambu nasıl gelir çözemedim ya gece kalktm evi sirke su sildim bugün hastane kontorlim var geleyim tekrar sirkeye bulayacağım heryeri kedimizde veteneri götüreceğiz bu hafta ve tıraş ettturecem ilk defa basımıza geliyor
designermoms YigitPoyrazMomm benim başıma da geldi daha önce %90 pire dediğiniz şeyler Siz dışarıdayken bile sizin üzerinizden kedi kokusu alıp üzerinize atlayıp eve gelmiş bile olabiliyor böyle bir durum var Benim iki kedim var küçüğü olmadı ama büyüğünde hiç evden çıkmadığı halde pire oldu evde her yerde üzerime zıplıyorlardı damla aldım enselerine damlattım daha olmadı her şeyi yıkayın dikkat edin Ama dediğiniz şey pireye benziyor
YigitPoyrazMomm designermoms çok üzüldüm evden çıkmayan bir kedi ve iki gözü görmüyor yavrumun bu hafta vetenerie parazit ve tıraş ettireceğim dün gece kalkıp evi sirke suyla temizledim biraz rahatladim ben ilk baş sinegin yavrusu sandım pire hiç aklıma gelmeid ve hayatımda görmedim desem yeridir sağlık olsun geçer buda inşallah
Rwerdst YigitPoyrazMomm yok kuzu o da bir böcek. Pire de olmayabilir ay çok karışık en azından resmi olsaydı daha kolay olurdu
YigitPoyrazMomm Rwerdst bugün eve gittim zaman cekicegim onu küçük yaramaz şey geceleri kasindirdi durdu
bebislerhakkinda Susam bocegidir o zaten evde gelişir dışarıdan gelmez bakliyatlarin içinde olabilir bi kavanozda kutuda vs bulup yokedersen kesilir kurumuş çiçeklerden de olur 😀sinir bozucu ama
YigitPoyrazMomm Naznaz123 bende alayım bugün eve gittim zaman alırım sonra eşimle dışarıya çıkıcam eve bir kaç saat gelmeyiz
Rwerdst YigitPoyrazMomm bak şeyde olabilir hani çiçeklerin içinde oluyor böyle sinek gibi ama çok minnak ondan falan mı? Bir resmini çekte çok merak ettim😂😂
bebislerhakkinda YigitPoyrazMomm kaynağını bul canim evdeki kuru çiçeklerin hepsi çöpe, bide bakliyatlari kontrol edicen
YigitPoyrazMomm Rwerdst eve gidince cekicem canım eşim bana aldığı ciceklrr kurutum ben ondan gelme şansı var mı ya😂