Aysukuzey06 35_tecrube sanirim dogurucam bu agriyla suyum gelmedi ama biraz daha sıklaşırsq gicem hastaneye dünden beri tutuyorum 15 18 dk araliklarla giriyor qgri
Meldaaaaaa Dilekbyzt kanalda mı bebek. Benim kanalda değil yine de o şekilde suni veriyorlar mı ? Bilginiz var mı
B-K- Meldaaaaaa benim bebeğim kanalda değil bana suni veriyolar artık bugün bir türlü gelmedi çünkü suni sancı indirebiliyormuş bazen kanala
Dilekbyzt Slxkldk benimde Çarşamba var Hayırlısıyla 40.haftamda Olucak Ama Nst Sancım Çıksa Zaten direk Yatış Veriyolar Bu devlet Hastaneleri hepsini Böyle mi acaba
Simay13 Dilekbyzt Allah yardımcımız olsun. Nst çekildim. Doktora göstericem birazdan. Suni sancıdanda korkuyorum. İlki kendi sancimla olmuştu. Suniyi herkes başka türlü anlatıyor
Asel-2023 Simay13 benim de ilk kendi sancım ikinci suni arada çok fark yok suni daha hızlı korkutmayin kendinizi 🥰
Dilekbyzt Simay13 benimde tek dereettudum odur işte kendi Sancım gelmezse devlette direk suni sancı veriyolar ve yatış veriliyor
1072PINAR -Bal123- Benim de aynı tarih.Bugun. Kontrol var bakalım ne diyecek doktor? Doğurmak istiyorum artık çünkü batıyor yavrum karnıma,yatıp kalkmak acı verici.
-Bal123- 1072PINAR Allah hayırlısını versin inşallah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik 2-3 gün oynasa da sıkıntı yok Rabbim sağ salim dogurmayi nasip etsin hepimize 🤲🥰
1072PINAR -Bal123- Ne güzel dua etmişsin.İnsAllah🙏🙏.Bir hafta daha beklemeye karar verdik biz doktora gittiğimizde.☺️
Simay13 Dilekbyzt offf. Sancılarım çıkmış hissetmiyor musun dedi. Hayır dedim. Alttan açılma muayensi yaptı 2 cm açılma var ve rahim yumuşamaya baslamis. Perşembe gününe kadar doğum olmazsa persembe günü suni sancı verecekler