Bfhvcffesra Günaydın kızlar 15 haftalık oluyorum bu gece sizler hangi doktora gidiyorsunuz ben ömer yalınkaya gidiyorum
Bfhvcffesra Mrhlt evet dünya doğuma gidiyorum ve çok memnunum doktordan ömer yalınkaya kürtaj oldum abiside jinekolog ahmet yalınkaya
Bfhvcffesra Moralsizanne evet isminiz öğrenebilir miyim öyle hitap edim size ben esra cinsiyeti kız canim
Bfhvcffesra ArafalArafal evet insan doktor için mecbur gidiyor genesizde iyi doktor var ama paracı hepsi ben oraya hayatta gitmem paradan değil ama fazla ilgi alaka yok
Bfhvcffesra Moralsizanne maşallah canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah hepimiz insalah yenisin daha 35 tl aliyo bende sigortalayım ama gerçekten çok iyi doktor randevulu çalışıyor
Bfhvcffesra Zeynepksr pınar çok iyi bizim uzman eşler gidiyo bende gidecektim ama alıştım kendi doktoruma cunku
Moralsizanne Bfhvcffesra evet cnm çok şükür.. cinsiyeti çok merak ediyorum ya.. ne aşeriyodun mesela acı ? Tatlı ? Ekşi ?:)) bide beni çok fazla hararet basıyo kız cocuklarda öyle olur derler genelde
Bfhvcffesra Moralsizanne leyla benim çok karışık oldu halende öyle ekşi tatlı acı hergün farkli tat istiyodum ama midem bulaniyodu su bile içemezdim bence derler ya ye tatlıyı doğur hakkiyi ye ekşiyi doğur ayşeyi bence alakası yok