adenimm_ Biraz heyecan biraz merak duygusu ve zaman çok hızlı geçiyor son ayına girenler sizde neler oluyor ben artık sabahları kalkınca ayaklarım acıyor yere basınca ve devamlı idrara çıkma 😕
Esra_0023 adenimm_ Bizimde son 32 az kaldı 💙 biran önce doğurmak istiyorum ve heyecan da başladı zaman durdu şuan sanki hiç geçmiyor gibi arada içeride toplanıyor ve ağrı oluyor sizde de varmı ağrı
adenimm_ Hatice6116 benimde arada kasıklarımda ağrı oluyor yürürken filan bir anda kramp gibi ağrı giriyor
adenimm_ Esra_0023 doktor bana 30 güne kalmaz bayramda falan gelir dedi size ne dedi doğum tarihi için ? Benimde toplanıyor bir tarafa sadece kasıklarımda ara ara ağrı oluyor devamlı değil ama ayaklarımın altı ağrıyor hele sabah yataktan kalkınca basınca acıyor
adenimm_ Tubag1 uygulamada yazan mı 30 🙈 normal olcak bayrama gelebilir diye temmuza kalmaz dedi ama gün veremedi normal olacağı için sizin nasıl sezeryan mı normal mi ? Sezeryan doğuracak arkadaşıma 24 hazirana verdi günü 1-2 gün var aramızda
adenimm_ Hatice6116 en son kontrolünüz ne zamandı peki 15 gün önce mi gitmiştiniz 1 hafta önce mi artık biz her hafta gidicez🙈
Zereniim Bizimde son 30gün normal doğum olarak gidiyoruz şimdilik Salı günü kontrolüm var günler geçmek bilmiyor heyecan bastı iyice
adenimm_ Zereniim evet benimde öyle hazırlıklarınız bitti mi🙈 birde doktorunuz tahmini ne zaman gelir diyo
Zereniim adenimm_ hazırlıklar %90u tamam normal doğum istiyorum 40a kadar bekleriz dedi doktorum ama sanki erken gelecek gibi geliyor