bsrguneri03 Kızlar 36. Haftaya girdiğimden beri bebek surekli toplanıyor karnım sertleşiyor bu haftada normalmi yoksa erkenmı bilenler yazabılırmı ☺️
Susam-21 bsrguneri03 bende 36+4 günlüğüm 27.haftadan beri sertlesme oluyordu ama dünden beri kendimi duzeltemeyecek kadar çok sertlesiyor öğleden beri hareketlerini de hissetmiyorum korkuyorum artık bu durumdan 😞
Gokce35Z bsrguneri03 o olmuyor ama otururken geceleri bir kasıyor kendini bir geriyor sertleşiyor bir yere topluyor kendini yarın çatı muayenemiz var gittigimde bunu da dile getiricem sizin haftaniz tam olarak kaç
bsrguneri03 babyasyanil galibaa🤣 bende acaba dogum belirtisimi falan diye dusundumm insan herseyden süphelenıyor 😅😍
bsrguneri03 femme teşekkür ederım yorumunuz ıcın evet oturunca bıraz daha geçiyor normalmişş sanırım aydınlanmış oldum 😁💗💗
Melikenl Susam-21 çikolata ye canım bazen hareket etmediği oluyor. Parmaklarınla karnına hafif baskı yap. Uyuyorsa uyanır
bsrguneri03 Susam-21 korkmayın hafta ilerledıkce yer daraldıkça hareketleri biraz daha azalıyor hissettinizmii peki şuan ki durum nedir
passion35 bsrguneri03 benim 20 li haftalarım başından beri böyle gece dönerken de çok canım yanıyor ama hepsi normalmiş rahim kendini hazırlıyormuş o yüzden ben de cok takılmıyorum alıştım açıkçası
bsrguneri03 passion35 sizinde erken başlamışş normalse sıkıntı yokkçok teşekkür ederim doktoruma sormadım çünkü 🥰
Melikenl bsrguneri03 34 ün başlarında bendede aynı oldu canım. Bebiş büyüyor yeri daralıyor ondan demişti doktor
bsrguneri03 Melikenl çok sağolun yorum için evet bende henüz kontrole gidemedım o yüzden daha soramadım zaman daraldıkca ınsan herseyi merak edıyor 😁😍
Sumeyye61_gokce bsrguneri03 normal canım benim hatta bnmki hep sağ tarafta sağ tarafımı öyle acıtıyor ki anlatamam
bsrguneri03 Sumeyye61_gokce benımkıdee aynıı hep sağda hatta karnımın o tarafında daha çok çatlak oluşmuş saglıklaa gelsınlrdee Allah ın ıznıyle ☺️💗💗💗💗
Susam-21 bsrguneri03 yarim saat önce iki kez hareket ettiğini hissettim sonra yine durdu iki gündür karnım hiç yumuşamadi yarın doktora gideceğim
1Gozde1Yusuf- bsrguneri03 33+3um benim de karnim cok sert alt tarafima dogru cok fena vuruyo cok canim aciyo ya