34+2 de 2630 gr ne zayıf ne kilolu normal dedi

Bizim 32+5te 1800dü doktorum zayıf olduğunu söylüyor ama minyon olucakmis genetikten kaynaklı😌

27+6 günlüğüm 1 kilo 35 cm bebeğim ve doktorum bana da bebek kilolu dedi normali nedir bu haftaların aynı haftalarda olan var mı acaba 🥲

Ben tam 33.haftada gittim 2700 dedi. 10 gün kadar önden gidiyor dedi. Daha oncekı haftalarda da önden gidiyordu şeker testi galan yaptırdı şekerden kaynaklımı acaba dıye ama sukur bısey cıkmadı. Sezeryan olacagım ıcın mevburı cok sorun deıl kılolu olması.

Gunesimo123 benim bebeğim 34 haftamızda 3.300 dü maşallah diyin kızlar nazar olmasın iri bir bebek benimkiside ama şükür sağlıklı şuan 38+2 günlüğüz bilmiyorum doktorum söylemiyo artık 😂şekerim filan yok bu arada gayet normal beslenerek aldırdığım kilo

B_48_A ablam güzel ablam anlatasın be şu kardeşlerine nasıl aldı bu kiloyu bebe bizimki almıyor 😂😂 Rabbim sağ salim sağlıkla vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah

B_48_A bizler bebeğe sadece %10 kilo aldirabiliriz. Geri kalanı bebek kendi alır .

Bebekliannee ben zaten tamamen ben aldırdım demedim sonuçta ben yemesem alamıcak dimi yediğime içtiğime dikkat ettim başlarda 6 öğün beslendim azar azar sık sık yedim kilo aldırabilecek herşeydende yedim illaki laf söyliceksiniz zaten duramazsınız işte mühim olan insanın içi bu yüzden buraya pek fazla bir şey yazmamaya çalışıyorum bi başka bir şey desem onada bir şey bulursunuz

Mutluemos amin inşallah 🙏🏻🧡🥰 ben öğünlerimi atlamadım baştan beri hiç şu bir aydır takmıyorum fazla ama bu da demek değilki sağlıksız besleniyorum her şeyden yiyorum ama sıcaktan yemek yiyesim pek gelmiyo artık sebze meyve balık et tavuk süt ürünleri bol bol tükettim ara öğünlerimde bal badem fındık muz kefir herşeyden yedim aabah kahvaltılarımı çok güzel dolu dolu yaptım her sabah kalktığımda bir bardak ılık ballı süt ile iki tam ceviz yedim ama canım çikolata filan istediğindede kısmadım yedim ben daha bir sürü şey varda aklıma gelmiyo hep araştırdım bebeğe ne yarar hangi meyve sebzeler daha yararlı ve vitaminli ben kahvaltıda en az iki haşlanmış yumurta kesinlikle yiyodum ıhlamur içiyorum iki fincan

Bebekliannee yani anlayacağın benim bebeğime yediğim içtiğim herşey yaradı çok şükür kilosu düşük olsaydı ve sağlıklı yerinde olsaydı yine sevinirdim mühim olan kilosu değil çünkü sağlığı yerinde olması burda herkes kilo yarıştırıyo bence tavrınız ondan diye düşünüyorum