Evet denedim yemediğim şey kalmadı kilo aldım artık o kadar yedim içtimki aynı @femme

Kullandım o damladanda ama ayni malesef etki etmedi 🥺 @EsRaHa

Kilo hic almamıştı bebegim sürekli ağlıyor uyumuyordu huzursuzdu mama deneyim acmi dedim içti uyudu sakinleşti goguslerim yumuşak sut gelmiyo bir sizlama yok malesef @CemrePektas

Bebeto1 bazen olmayınca olmuyor kuzum napican Mama ile doysun da sağlıkları yerinde olsun artık buna sanirim yapicak bisi kalmıyor üzülme stres yapma

Bebeto1 o zaman mama mecburi olmuş. Sağlık olsun sağlıklı olsunlar da mama içen de büyüyor süt içen de. ☺️

Bebeto1 incir ve süt karışımı incir uyutması da deniyor benşm arkadaşım üçüncü çocuğunda keşfetmiş ve dolu dolu sütüm oldu dedi doğumdan bir hafta önce başlamış ve bebek kendi bırakana kadar emzirmiş devamlı da bunu yapıp yemiş bende deneyeceğim inşallah benimde sütüm olmuyor çünkü 😕

Canım her annenin sütünü artıran şey farklıdır mesela benim et suları çok artırmıştı göğsüm ilk kez şişti kendiliğinden aktı o kadar helva yedim bi işe yaramadı biraz daha dene olmuyorsa zorlama mama içen bebek te büyüyor emen de büyüyor kendini suçlu hissetme

Bebeto1 tecrubemi soyliyim sana mama aldigi icin gun gectikce sutun azalar 3 aylik falan olunca meme yumusuyor yani terbiye oluyo o zamana gelmeden sana tavsiyem sadece emzir bol bol emzir bide pekmezli cevizli sucuk falan bol su ve uyku ye ic yat bir hafta hic bisey yapma sadece sute bebege odaklan hemen duzelir sutun yok degil var sana oyle geliyo korkma kilo verir diye ama mama ve meme ayni anda vende verdm ve sutumden oldum gun gectikce azaldi oglum sadece 5 ay emdi

Bebeto1 aktarlarda vardır diye tahmin ediyorum ama ben güvendiğim doğal şeyler satan birinden alicam doğumdan sonra istersen numarasını verebilirim kargo ile gönderim yapıyor şehir dışına

Bebeto1 stres yapma düşünme, makineyle sağım yaparken bile üzerini bezle kapatın görmeyin diyorlar, bakıp az mı geldi dalan diye stres yapınca da etkiliyormuş. O sebepten rahatlat kafanı düzelecektir illaki.