Dbdbdb Kızlar merhaba Adetim 3 gün geçti kan testimde beta 10772.2 çıktı kaç haftalık olduğunu söyleyemediler ama değer bana biraz yüksek geldi bilgisi olan var mı ?? pazartesi doktora gideceğim
Minnakkurabiyeveannesi27 Dbdbdb 3 gün geçtiyse ve değer bu kadar yüksekse çoğul gebelik olma ihtimali çok yüksek kuzum emin miskn bu kadar yüksek çıktığına
Dbdbdb Tugba3458 Aman Allahım 😄 çok şaşırırım ilk hamileliğim boş gebelikti Şuan 3.5 yaşında oğlum var
MelodyFairy Dbdbdb son adet tarihin ne ama başlangıcı sormadım ki o şekilde hesaplanıyor çünkü betayla değil canım
simaymasalim Dbdbdb benimde 29 nisan ilk adet günüm benimde 3 gün geçti 49.9 bhgc değerim benimki mi çok düşük seninki mi çok yuksek🥰😅😅
Dbdbdb Minnakkurabiyeveannesi27 Testte bir yanlışlık yoksa öyle yazıyor çıkan sonuçta benimde ilk kez öyle yüksek çıkınca şaşırdım anlamadım doktora gitmeden tekrar mı kan versem anlamadımki gerek var mı
Minnakkurabiyeveannesi27 Dbdbdb Maşallah bence sen tekrar bir kan ver yada direk kadın doğuma git kuzum ama merak ederim valla ben bilgi ver çünkü bayağı yüksek
anneoluyoruuumm16 Dbdbdb adetinin gecmesinin üçüncü günü kan verip negatif sonuç alan ben 😂 geç dollenmeymis bir hafta sonra pozitif oldu. Çok şaşırdım bu değere
Esmanur43 Dbdbdb adetimde ilk gebeliğim de nasip olmadı ama 3 gün geçmişti 2400 çıkmıştı şimdi ki gebeliğim 3 gün geçmişti 350 ydi sanırım sizin ya çoook erken hamile kaldınız yada ikiz gebesiniz bu kadar yüksek olması normal değil gibi🙈🥰
eylulmihrasmom yanlış bilgi vermeyin betayla çoğul olmasının alakası bile yok. herkesin betası farklıdır. değeri 70 olup ikiz gebelik olan da var. 300bin olup tek gebelikte
YuvarlanamayanPaanda Dbdbdb yükseklik insana göre değişiyor canım benım 5 haftalılke 1300lerdeydi arkadaş 4 haftalıl 6 binlerde imkanın olunca direk kadın doguma git illaki orda net birşey görülüp söylenir canım