Kuzuletta Slakiprtci Ben de 31 haftalığım şuan ve çokkk hafif kahverengiyi andıran bir lekelenmem var ama belli belirsiz bir kahverengilik. Önceden beyq olurdu, rengi koyuya döndü. Acile gitsem nasıl bir müdahalede bulunuyorlar?
Azr Kuzuletta ya benimde akşam biraz lekelenme oldu 32 haftalığız korktum bir ara ama şimdi bişey yok
Aysukuzey06 Slakiprtci benim kız kardeslerim 1080 gr digeri 1880 gram dogdular 99 sartlarinda yasama tutunmalarini sagladi doktorlar 2 hafta hastanede kaldilar. Hic üzülme günümüz teknolojisi ve doktorlariyla sende kucagina alirsin bebisini hem minikler cok güçlü oluyorlar 🧡
Mom-babyyy Slakiprtci kendi toparlaman lazım onun en çok sana ihtiyacı var sütünü ona kilo aldıracak morelini ne olursa yüksek tutman lazım benim kız kardeşimde yigenimi o haftalarda doğurdu şimdi 2 yaşında ama bebişin en çok sana ihtiyacı var unutma canım
balci1 Slakiprtci yaaa Allah tez zamanda kavuştursun sizi inşallah 🙏🏻 güzel haberlerini de ver bize 💖 dualarımız sizinle Allah yardımcın olsun 🫶🏻