anneoluyoruuumm16 Arkadaşlar gece yatmadan iki tane prilam içiyorum ama saat 2 gibi uyanıp sabah 4-5 e kadar mide ağrısı çekiyorum. Resmen taş gibi oluyor midem asla ağrısı geçmiyor. Prilami böyle kullanıp aynı sikayeti yaşayan var mı
Minnakkurabiyeveannesi27 anneoluyoruuumm16 Yok kuzum böyle bir şikayetim çok şükür belki yediğin başka birşeyden olma ihtimali var mı birde illa tam yatağa girerken değilde ben yarım saat 1 saat önce alıyorum sabah olursa da bulantı sabah bir tane daha alıyorum doktorum öyle dedi
Tugbazdmr anneoluyoruuumm16 26. Haftamdayım 8 haftalıkken başladım hala da kullanıyorum hiç böyle bir şikayetim olmadı. Aynı şekilde gece 2 tane içiyorum
Busrabbygt anneoluyoruuumm16 ben uzun bi süre kullanmıştım ama hiç böyle bir şikayetim olmadı. Başka bir şeyden kaynaklanıyordur
Hnfe_sltan0332 anneoluyoruuumm16 bende uyku yapiyor aksine gece çok içmiyorum nadir bulantım olursa öyle gündüz içiyorum ben genelde hep uyku yapiyor başka bir yan etki görmedim
anneoluyoruuumm16 Minnakkurabiyeveannesi27 bende yatarken almıyorum mesela 22.30 da düzenli içiyorum 12 gibi uyuyoruz gece de. Sanki böyle gaz birikintisi gibi de değişik bir durum sanki sırtımda falan baloncuk dolaşıyor ne yapacam bilmiyorum
Minnakkurabiyeveannesi27 anneoluyoruuumm16 O farklı birşeyden gibi geldi kuzum bana sanmıyorum prilam da böyle birşey olacagina
anneoluyoruuumm16 Minnakkurabiyeveannesi27 akşamları meyve yiyorum ve çay içmeye başlamıştım harici olarak bir degisiklik olmadi belkide onlar yapıyordur l
Busrabbygt anneoluyoruuumm16 meyveyi çok geç saatte tüketmeyin özellikle 8 den sonra o da yapar. Erik falan katısı yiyorsanız onlarda yapar
anneoluyoruuumm16 Minnakkurabiyeveannesi27 ben erik işini abartmis olabilirim biraz günde iki kase erik yiyorum belkide ondandır
anneoluyoruuumm16 Busrabbygt evet kayısı ve erik tükettim o yüzden olabilir yarın tüketmeyim de deneyeyim bir 🥰
Minnakkurabiyeveannesi27 anneoluyoruuumm16 biraz daha az yemeye özen göster kuzum dene bakalım düzelme olacak mı yoksa doktorun ile görüş başka bir ilaç yazdır ama en etkilisi hep prilam diyorlar
SevgiKNGR Ya 2 tane kullanılır mı hiç 1 tane kullan Allah korusun miden kötü olur ben prilam kullandım çok iyi bir hap ama doktor günde bir defa gece yatmadan önce dedi
anneoluyoruuumm16 SevgiKNGR fayda etmiyor canım benim doktorum da gece yatmadan iki tane dedi. Acil de günde üç defa sabah öğle akşam demişti ama o şekilde de fayda görmedim. Bir haftayı geçti böyle kullanıyorum şükür acillik olmadan bitti bir hafta
SevgiKNGR anneoluyoruuumm16 hadi yaa hay Allah ile yaramıyorsa daha ağırları var onları iste olmadı doktordan umarım toparlarsın
anneoluyoruuumm16 Minnakkurabiyeveannesi27 evet bir haftadir kullanıyorum hiç böyle olmamıştım iki gündür gece uykumdan etti beni.