minikcivcivim kızlar nasıl geçecek bu mantar 13 haftalık gebeliğim var ve aşırı derece de yanma kaşıntı var evde ne yapabilirim lütfen yardım edin
Dilaraanl minikcivcivim ben sirkeyi suyla açıp taharetlenir gibi yıkadım kaşıntı fln kalmamıştı. Antibiyotik kullandım vs yine hafif kaşıntı oluyodu burdaki anneler sirke iyi geliyor diyordu denedim bana da çok iyi gelmişti
AyFa1608 minikcivcivim evde hiçbir yöntem işe yaramıyor herşeyi denedim. Doktoruna yazdır veya eczaneden al. Travazol ilk sürmede geçirdi benimkini. Umarım sende de işe yarar. Ben oturup hüngür hüngür ağlıyordum kaşıntı dan yanmadan. Sünnet çocukları gibi yürüyordum
H1z2a3 minikcivcivim sirkeli su yapın sonrası bal sürebilirsiniz biraz öyle kalsın tekrar sirkeli su ile yıkayın
minikcivcivim Dilaraanl sirkeyi deniyorum yapıyorum ilk beş on dkk iyi geliyor gibi oluyor sonra yine kaşıntı ağrı başlıyor
minikcivcivim AyFa1608 yemin ederim aynıyım ağlamaktan yoruldum öyle diyim sana kültür de yaptırdım oda temiz çıktı ama bu kaşıntı geçmiyor doktorum zalain diye bir krem verdi sürüyorum ama oda daha çok yanmaya ve kaşıntıyı arttırıyor ne yapacan şaşırdım kaldım. hindistan cevizi yağı okudum acaba o iyi gelir mi
Dilaraanl minikcivcivim Ben bi kere yapmıştım yaparken hafif yanma oldu sonra iyi gelmişti sende niye tekrarlıyor ki. Doktora danıstınmı
minikcivcivim H1z2a3 valla canım bal bile demedim o biraz iyi geliyor ama sonra nimet felan diyorum günah olur mu ki
H1z2a3 minikcivcivim hayır canım sağlık için tabiki günah olmaz bide travazol diye bi mantar kremi var onu al o kadar çabuk iyileştiriyor ki
KayraKuzusu Vajina su harici başka hiçbir maddeyle yıkanmamalı ph düzeyi bozulur ve daha cok sıkıntılara yol açar,vajinal mantar varsa eğer bunun için olan kremler kullanılır örneğin travazol 😊
minikcivcivim KayraKuzusu bunu çok öneren söyleyen oldu yarın bende alacam inşallah bana da iyi gelir kaç aydır ne gecem kaldı ne gündüzüm😕
Mine9166 minikcivcivim evde olmuyor canım ben sirkeli suyla falan denemiştim ama pek sonuç elde edemedim en iyisi doktora fitil yazdırmak hemen kesiyor fitil. Travazol kremde almıştım eczaneden o da geçici rahatlatıyor.
minikcivcivim Ea13334 yaa tek korkum beneğe geçmesin 🤲🏻 ilk gebeliğim de hiçbir şey bilmiyordum idrar yolu enfeksiyonum bebeğe de geçmişti 😕
K11 minikcivcivim Canım vajinaya bir çok ürün sürmek daha kötü sonuçlara sebeb olur bir çok kez mantar geçirmiş biri olarak söylebilirim ki ph değerini bozarsın. Sık çamaşır değiştir yüksek ısıda yıka ve ütülemeden giyme çok zor biliyorum ben dayanamayıp kaşımiştim ve kanatmıştım ev yapımı yoğurt varsa daha iyi olur yoğurt ye faydası oluyor.
Ulvana minikcivcivim sonra nasıl oldu bebeyiniz? Bende de var idrar yolu enfeksiyonu.hemde mantar ne yaptımsa geçmiyor
Ea13334 minikcivcivim valla ben elimden geleni yaptım ama doğurmak üzereyim hala çekiyorum iç çamaşırlarını pamuklu seç bide ütüleyerek giy belki faydası olur
Bade1605 minikcivcivim canım mantar geçmiyor bende de vardı 5 gün oldu doğum yaptığım normal doğumda baticpnla vajinayı komple yıkıyor bebeği öyle çıkarttırıyor 🙏🏻
minikcivcivim Tufan_aras bugün aldım sa bir şey sorucam kullanmaya sa başladım ama sürünce yanma oluyor normal mi aşırı derede de hemde