Burnumageliyoduslkmsn Pinklove onun durum daha vahimmis okudum hikayesini hiç saymadi bereketi kaçmasın diye 🥴
Zumzugukodummuzzingillatirim Pinklove 41+4 oda zorla. 26 saat sancı çektim, yinede gelesi yoktu doktor çeke çeke zorladı…
Burnumageliyoduslkmsn RNurr bu gazla siz dogurursunuz ben küçük bir ihtimal sjsjsjs sümüksü sıvı geliyor varmı sende de
cocuklarimcanim Burnumageliyoduslkmsn yazık valla bir sana birde @Deletedmom_116 çok yüreğim acıyor ne cektiniz be anam kaç gündür millet pırt pırt doğuruyor siz surunuyorsunuz daha Allah iki güne kalmadan afiyetle kucağınıza almak nasip etsin inşallah benim bile günüm erkene çekildi 9 günden 5 güne düştü kavuşma günü
Burnumageliyoduslkmsn cocuklarimcanim Allah’ım amin bak Rabbim hamile hamile insanlar üzülüyor dualarımızı kabul et rabbim🥲
YuvarlanamayanPaanda Burnumageliyoduslkmsn en doğrusunı yaptın bacım son dakika haberleri gibi sizin doğumunuzu bekliyorum çok şükür yarabbim sezeryanım 🤣🤣
Burnumageliyoduslkmsn YuvarlanamayanPaanda bu saatten sonra sezeryana dönerse varya çok üzülürüm o kadar sabrettim madem sezeryanolacaktim 1 ay önce alırdım kucağıma
Cigerekacankedituyu Herhangi bir riskim yok ama erken doğumdan korkuyordum, çantamı falan hazırlamadım, ya annem yetişemezse diye artık geç doğurcam korkum da var. Tişikkirlir sipirwimin.
Burnumageliyoduslkmsn Cigerekacankedituyu bende 30 da ağlıyordum kızım doğacak herşeyi hazır değil diye 36 olduk annemdedi hala eşyalar herkes burda doğacak al doğacak al dedi hani nerdaaa
Cigerekacankedituyu Burnumageliyoduslkmsn çanta manta hazırlamıyorum 😂 sen doğur öyle hazırlıcam ajshahahahah
Burnumageliyoduslkmsn Zeynepozcan siz sevinin diye herşey ben bı doğurmayi beceremiyorum djdjdjdn bu gece umutluyum inşallah
Vehim Burnumageliyoduslkmsn çok büyükte değil haftasına göre be zaten doğacak olmamış çocuk. Başta hesabı yanlış yaptınız o zaman siz bence. 3.500 oluyor ortalama doğum kiloları
Burnumageliyoduslkmsn Vehim iki gün önce gittiğimde USG girmedim iki hafta önce o civardi 41 haftalıkken kaç oluyorki başta tombikti hatta bı ara grip gecirdim3400 den 3200 e o sıra düştük
Eylulmom_ Burnumageliyoduslkmsn hele dedim geldi meva duygularımızla oynadınız gene ana kız 😅😅kız bu mevanın inadı dağ devirir ha azimli kız vesselam
ku4iremmmm- Burnumageliyoduslkmsn içeriyi sevmiş ne varsa artık inşallah tez zamanda doğar bol bol senin için dua edicem artık doğsun yaa ❤️
Burnumageliyoduslkmsn Pinklove büyü diyorum kızım niye okuyorsun okuyan doguramiyor onu okuduysa beklesin 42 43 hafta diyor evren okumayaydin djsjs
Zumzugukodummuzzingillatirim Pinklove harika insan olduğum için foğumum da marjinal. Hayatımda normal olan tek şey normal olmamak
Vehim Burnumageliyoduslkmsn he 3400 e çıkıp indiyse onu bilemem. Ben 3 tane doğurdum. 3ü de 3500 civarı doğdu. Ondan dedim 3.200 az diye, bir de iki hafta oldu diyorsun. Tamamdır o zaman artık