Deletedmom_116 Burnumageliyoduslkmsn Denemekten zarar gelmez🤣🤣Çok fenayım ağrım var de abart bisiler 🤣🤣ama suni verseler bile gece vermezler ki kimse olmaz hastanede pek
Burnumageliyoduslkmsn Deletedmom_116 bizim.bura kalabalık aşko ya gece daha yoğun milletin kocası evde ya doğumu tetikleyip tetikleyip geliyorlar zjzksjdn
Simay13 Burnumageliyoduslkmsn bugün tam 39 haftalık oldum. Yeni taşındım evle uğraşıyorum kaç gündür. 2 gün daha dursun. İşim daha bitmedi. Sen pazartesi gününe kalmazsın bence 😆 bakalim
Bet1 Burnumageliyoduslkmsn istisnasıniz ama az kaldı işte en fazla 1 haftası belki günü belki saatleri var daha da kalamaz içerde 😂
reisMom Burnumageliyoduslkmsn benim kaynana da gecen gelmiş karnımın üstüne dokunuyor inmiş mi diye kendisi doguracak ya ben uzaklaştıkca o yakınıma geliyor
Papatyaa_severrr000 Burnumageliyoduslkmsn bol bol hurma ye ananas ye. Birde Meryem Ana otu varmış onu suya koyunca yaprakları açılıyormuş yaprakları açılınca da açılma oluyormuş onuda dene istersen.
Burnumageliyoduslkmsn Papatyaa_severrr000 otu iki gün önce sancım varken koydum hala suda o kadar duyun içinde kaldiki kapanmayacak diye korkuyorum geri znznsn
Deletedmom_103 Burnumageliyoduslkmsn aksmaldöalxöaksmkamskaöslaöskals bende problem kocam yoksa sen açıyosunda ben ıkınamıyorum sanki akamakskakskak
Deletedmom_116 Burnumageliyoduslkmsn Oh 🤣🤣Fırsattan istifade nolcak 🤣🤣🤣Dene aşkoo o zaman Belki bı umut
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Burnumageliyoduslkmsn taze kekikti galiba doğumu tetikliyor umarım yanlış yönlendirmiyorumdur 🫢
Vehim Burnumageliyoduslkmsn çok büyükte değil haftasına göre be zaten doğacak olmamış çocuk. Başta hesabı yanlış yaptınız o zaman siz bence. 3.500 oluyor ortalama doğum kiloları
Zumzugukodummuzzingillatirim Rapunzelinanasi aşkolar Guiness Rekorlar Kitabı’na giren en uzun hamilelik 12 ay 10 gün. 2.sırada Umiko ve ben varız. Guiness bana neden beklemedin diye kızdı dedim amca valla doktorlar çıkardı zorla dldlsmd
YuvarlanamayanPaanda Burnumageliyoduslkmsn ulan posta aha doğurdu çok şükür diyerek girdim duygularımla oynadın zalımın gızı 😩😩😩🤣
Burnumageliyoduslkmsn YuvarlanamayanPaanda milletin kaynana postunda bile benim doğmayan sipami konuşuyoruz post acayimda burdan sohbet edelim istedim🥴🥲
Burnumageliyoduslkmsn RNurr bu gazla siz dogurursunuz ben küçük bir ihtimal sjsjsjs sümüksü sıvı geliyor varmı sende de
YuvarlanamayanPaanda Burnumageliyoduslkmsn en doğrusunı yaptın bacım son dakika haberleri gibi sizin doğumunuzu bekliyorum çok şükür yarabbim sezeryanım 🤣🤣