cahillesohbetikestim Burnumageliyoduslkmsn bende doğumum çok zordu ikinciyi nah yaparım diyordum 6 ay sonra gebe olduğumu öğrendim doğurdum bile 🤣
Ay-5k Burnumageliyoduslkmsn Allahtan doğurmak diye bir gerçek var yoksa çocuk içinde kalırdı heralde 😀
Rabissssscee Burnumageliyoduslkmsn ahahdnsjajahah 3 çocuk anası menopozlu uğraş bulamayan kadın profili daha iyi olur gibi shahananx
cocuklarimcanim Burnumageliyoduslkmsn sende daha dogurcakmis gibi durmuyor göbek 34 35 haftalık daha bi uc haftan var gibi duruyor 🤭
Burnumageliyoduslkmsn Rabissssscee bişey demiyor şuan 41 haftayı bekle dedi bekledik işte artık bu hafta bir gün kontrole giderim
Papatyaaaaaa Burnumageliyoduslkmsn hamileliğin ilk başı bana maydanoz yeme düşük olur rahmini açar derlerdi. Acaba şimdi etkisi olur mu ? Bir dene kız.
Aaaysee Burnumageliyoduslkmsn cidden ya xhdkdmd kaç oldu simdi doktor ne diyor,beklemek çok zor bilirim 🥲
eflinmira_1 Burnumageliyoduslkmsn Gördüğüm en fazla yorum alan post tüm Happy Mom doğurmanı bekliyoruz 😂 sağlıkla gelsin prenses 👸