Zumzugukodummuzzingillatirim Burnumageliyoduslkmsn arkadaşlar bizde keramet tesbihte değil teyzemizde dmdödöd
Burnumageliyoduslkmsn Ay-5k kız ben 2 hafta öncesine kadar hep cirptim zaten halı silkelenmeden temizlik hissi alamıyorum takıntı var bende ama yok minik adet sancısı gibi giriyor ama bakalım
Papatyaaaaaa Burnumageliyoduslkmsn geleyim de ben doğurtayım seni artık sksksksk bu çocuğun çıkmaya niyeti yok 😂
Burnumageliyoduslkmsn Papatyaaaaaa kocamı aktara yolladım ne alsa kız varmı aklında bişey normal mi dogurmustun sen
Papatyaaaaaa Burnumageliyoduslkmsn ben sezaryen ama 5,5 cm’le gittim 😂 ada çayı galiba açılmaya iyi geliyor diye duymuştum.
minikoannesi123 Bana doktorum son haftalarda ananas yedirecegim doğum kolaylassin diye dedi, isterseniz bir de onu deneyin 😌
minikoannesi123 Burnumageliyoduslkmsn hep denk geliyorum forumda ya inşallah en kısa sürede kavusursunuz bebise❤️
Papatyaaaaaa Burnumageliyoduslkmsn hamileliğin ilk başı bana maydanoz yeme düşük olur rahmini açar derlerdi. Acaba şimdi etkisi olur mu ? Bir dene kız.
cahillesohbetikestim Burnumageliyoduslkmsn bende doğumum çok zordu ikinciyi nah yaparım diyordum 6 ay sonra gebe olduğumu öğrendim doğurdum bile 🤣
Ay-5k Burnumageliyoduslkmsn Allahtan doğurmak diye bir gerçek var yoksa çocuk içinde kalırdı heralde 😀