Damla Merveincim tabiki risk varsa sezaryen anne bebek dostu zaten bile bile zora sokmaya gerek yok bazı şeyleri. Tedbir elden takdir Allahtan ben çatı muayenesine kadar elimden geleni yapayım şimdilik olmazsa da nasip 🌸
beyzzsenturkk xilda iri dedikleri iri doğmuyor benim kızıma da 4-4,5 dediler bi doğdu 3.300 bir de 2 hafta öndeydi hep -700 gr içerde kaldı herhalde 😂
Damla Prensesannesi14 hepimize nasip olsa keşke. Doktorumuz aynı 24. Haftadan beri pilates , yoga ,yürüyüş ve squat yapıyoruz bunlar doktorun söyledikleri tabi süresi artarak devam ediyor ilk başta 20 squat yaparken 36 haftadan sonra 200 mesela . Onun dışında 37 haftadan sonra ada çayı ahududu yaprağı çayı ve çörek otu yağı tüketti ben bunları tüketmeye haftaya başlayacağım gerisi de nasip işte 🤗
Benvebebegim xilda 32. Haftamda doktora gittim kilosu 1950 idi. Kafası da 35. Haftadan geliyordu. 28. Haftamdan beri kafa önde gidiyor. Bir hafta ğlerdeydi şimdi 3 olmuş. Doktora 3 hafta çok değil mi hocam, bu kötü bir şey mi diye sorduğumda hayır sadece şapka numarası dedi. Ama hala daha takıyorum. Perinatolojiye bile gitmeyi düşündüm öyle evhamkar bir insanım. İnternette yazmadığım doktor da kalmadı 🙈 ikili tarama ve detaylı test risksiz ise kafa büyüklüğü normal olabiliyormuş. Ama 3 hafta da çok büyük değil mi ya 😫 Allahım sağlıklı olsunlarda tek istediğim bu 🙏🏻 ama neden önden önden gidiyor anlamış değilim
xilda Benvebebegim benim de öyle maalesef 😞 eşimin yeğeni de anne karnındayken kafası hep ileriden gidiyordu, doğduğunda da iri bir bebekti ve kafası da minik değldi ama annesi babası da biraz büyük kafalı 🤪 eşim keza 5000 kg doğmuş. Genetik diye içimi rahatlatmaya calısıyorum bence sizde de öyle bi gen dolayısıyladır. Başka anormallikler de olsa doktorlarımız uyarırdı bence bizi, içimizi ferah tutalım 🥲 yoksa düşünmekten ben de kafayı yiyeceğim. Bir de bu normal doğum konusunda da cok evhamlıyım bakalım ne olacak
Mrvsmt2502 Brownie bol bol yürüdüm asansör vs kullanmadım hep merdiven indim çıktım. Son ay hep activating labor yaptım hatta TV izlerden falan o oturuşla oturuyordum her gün 7 hurma yedim adaçayı içtim
Damla gumiho çok güçlü bi antioksidan olduğu için kas gevşetici özelliği var rahimi gevşetsin açılma sağlasın diye kullanmıştım 2 günde bir yarım çay bardağı meyve suyu ile karıştırarak içmiştim ama bunu kesinlikle 38 den sonra kullanın
turkuaz_ xilda benim bebiş 32 de 2500 du doktor tombul dedi ama normal doğurursun dedi bende endişeliyim bekliyorum nolcak
gumiho Damla ben de geçenlerde doğal şeyler alırken çörek otu yağı da almıştım öylesine ama uzun bir süre kullanamam diyordum, bu süreçte kullanıldığını şimdi sizden öğrendim, teşekkürler bilgi için, haftaya kullanmaya başlayayım o halde