Hilalttk16 Nergiz1 37+2 deyim benim karnım taş gibi 🥺 sizinki neden yumuşadı acaba bende burda bekleyeyim🤔
Ttgce Nergiz1 38+1 im bugün bende de bir tuhaflık var sabah alta alta vuruyordu sonra normal güzel hareket etti karnım dalga dalga ama yumuşak nedense karnım bugün değişik hissediyorum
Serapp777 Hilalttk16 bende 37+2 yim benımde cok sert dün hep öne dogru top gibi toplandı hatta artık hareket ettkce asagı dogru baya canım acıyo
Nergiz1 Hilalttk16 kendimi kasmistim sali günüydü dün doktora tekrar görünmüştüm bir şey dememisti normaldi her şey…
Nergiz1 Ruyagibi1 hareket edince bebek oluyor sonrası hep yumuşacık bazi yerleri normalde kasilmam çok olurdu bilemedim
Ruyagibi1 Nergiz1 aşağı inmiş olabilir karnın doğuma yakın aşağı inince rahatlıyor demişti karın biri bana o yüzden sordum
lilamor_ Nergiz1 37 yim bende bazen bebek nerde diye arıyorum hareket ediyo kendini de belli ediyor. karnım düşmüş öyle diyorlar sizinde öyledir belki
Nergiz1 Ruyagibi1 evet doğum pozisyonunda bebeğim artık doğum bekliyorum demişti doktor ama nişan veya suyum gelmedi sürekli kendimi kontrol ediyorum 😔🤢
lilamor_ Nergiz1 evet benımde öyle hareketleri azaldı. kontrolde de sıkıntı yoktu üç gün önce. bence canınızı sıkmayın. doğuma hazırlanıyor bebişler. 😇
Ruyagibi1 Nergiz1 ayy ne güzel tez vakitte bir avaz da gelir inşallah 🥰 ablam da nişan ve suyu gelmeden doğmuştu yeğenim sen sancılarını say 🤲🤲
Ttgce Nergiz1 sancı kasılma falan hiç bişeyim yok ama tuhaflık hissediyorum bende bilemedim 10dan fazla hareket hissettim hissetmesem doktoruma yazıcaktım ama
Puhu_ishak Nergiz1 aynı durum bende de var sanırım artık yeri çok daraldı uyuşuk uyuşuk hareket ediyor paşam 🤭 bugün duş sonrası karnını yavlarken ben de yumusadigini farkettim 38+2 yim ben de ama gelişimi 1 hafta kadar önde bakalim ne zaman gelecekler 🙃
Nergiz1 Ttgce başladı benimki mesaiye herhalde yüzü dönüktü şimdi yirn toplanma falan oldu aşağı baskı yapıyor 😃