Umut1905 siz benim annem babam olabilir misiniz acaba? Neyse benim annem de hamileliğini öğrendiğinde kocası olacak herif ben çocuk mocuk istemem bakamam edemem aldır hemen demiş. Annem de ne demek bu biz evliyiz tabii ki de çocuğumuz da olacak neden aldırayım falan dese dahi adam istememiş beni bir türlü. Sonrasında kavga gürültü falan filan derken bakmış bu kabul etmeyecek olmayacak annem çekmiş gitmiş babasının evine. Dedem açmış kucağını gel kızım ben ikinize de bakarım demiş. Sonra annem kanserden vefat etmiş ben küçükken pek anım yok o yüzden maalesef. Anneannemle dedem büyüttüler okuttular beni. Allah onlardan razı olsun hiç kimseye de muhtaç etmediler beni. O adamı bir kere bile arama ihtiyacı duymadım.
Eğer siz ve çocuğunuz orada kalıp daha da mutsuz olacaksanız hiç orada durmanızın gereği yok. He eşinizin çocuk bakmakla ilgili endişesi sıkıntısı vardır neyi nasıl yapacağını bilmiyordur korkuyordur falan da olabilir. Öyle mi değil mi bir bakmak lazım ona da sormak lazım neden böylesin bir endişen mi var diye. Öyleyse bir yolu yordamı bulunur elbet. Ama yok adam direkt çocuk falan istemiyor, bakmayacak, baba olacak vasfı yok o zaman orda durup adamın eline zorla çocuk vermenin de alemi yok. Ben beni istemeyen bir adamın yanında büyümek istemezdim. Önce durumun ne olduğuna bakmalı. Allah yardımcınız olsun🌸