yinehamile 4Serap4 Adar ismi çok hoşuma gidiyor, ben de Kürdüm eşim Türk ikinci isim olarak Adar ismini önerdim ama eşim beğenmedi.
4Serap4 yinehamile benim eşim te Türk özellikle 2. İsim kürt olucak dedim sağ olsun hiç bir şekilde karışmıyorum nasıl mutlu olucaksan ismi o olsun dedi sdc anlamı güzel olsun yeter dedi 😊
caglaolug BERZAN. Tebessüm Eden, Gülen Kam, şaman, yol gösteren. Yüksek, yüce. Cinsiyeti: Erkek Kökeni: Kürtçe
4Serap4 caglaolug annem de berzan demişti 🙈 gerçekten insanın kafası çok karışıyor muş Bi de çocuk doğduktan sonra büyüyünce ismini beğenmeyip değiştiriyormus 😂 ben o kadar araştırma yapıyım nasıl zoruma gider 😂😂
1prensesimm 4Serap4 Adar ismi🥰oğlumuz olsaydı kesin Adar koyacaktik ama kızımız oluyor Zana koyduk Ama inşallah erkek nasip olursa Adar koyucaz bence çok güzel bı isim 😍
4Serap4 1prensesimm adı ile büyüsün inşallah Burdan secicem artık kura ile yazicam hangisi çıkarsa 🙈😂
yinehamile 4Serap4 benim eşime söyleme tarzı biraz değişik geldi, en son tüm isimleri yazıp kura çektik ve Yağız Ali koymaya karar verdik.
Bereninannesi 4Serap4 Serap ağrılı mısın 4 varya isminin başında ondan sordum ben de tam tersi Türküm eşim Kürt ve Ağrılı 😊