4Serap4 Ya bi türlü karar veremedim ilk ismi Atlas olucak ama ikinci isim kurtce olsun istiyorum Azad, baran hariç çünkü var o isimler farklı isim önerileriniz varsa söyler misiniz ❤️💙
Hazalaskin 4Serap4 Kürtsunuz Kürtçe isim sorduğunuza göre 😂 bişey sormak istiyorum Hazal çok mu var Kürtlerde hep bana nerelisin Kürt musun diye soruyorlar hayır neden diyorum Hazal Kürtçe isim diyorlar
4Serap4 Zeynepozcan çok güzel ama aile de var Mizgin buldum şimdi Bi de Behran şimdi bunun arasında git gel yapıyorum 😂
4Serap4 Hazalaskin kürdüm evet 😊pek yok aslında ama kullanıldığı için Doğu tarafında olabilir ama kökeni değil 😂
4Serap4 Catsofmom yekta pek duymadım kürtler de 😂 ama diğer isimler de güzelmiş çok teşekkür ederim 😊
4Serap4 muziceanne_ ayyy o kadar çok güzel isimler çıktı ki şuan gerçekten zor muş bu isim konusu ya 😂 bu gidişle çocuğa özel isimli birsey yapamiyicam 🙈
4Serap4 H1z2a3 aslında ilk evin düşündüm ama araştırdım en çok kız isimi olarak kullanılıyormus o yüzden değiştirmek zorunda kaldım 😔😊