Sila66 değişik kutlamak istiyorum ilk🥺 kafam karısıyor ne alsam ne yapsam diye sizler neker yapacaksınız fikir olsun
Mavidunyamm Sila66 babalar günü ne zaman? Bnde iki gün önce tekrar hamile olduğumu öğrendim daha söylemedim ona 🙈 bebeğimin 8 aylık olması dışında sorun yok 😬
Zumzugukodummuzzingillatirim Sila66 ben kızıma kurdela takıyorum kendime takıyorum kurdela al sana bir kız birde ruhu kız çocuğu olan karı hadi bakalım yaşıyosun bu hayatı der geçerim. Birde turkısh coffee çaktık mı mis
limoncicegimFO Mavidunyamm saglıkla gelsın canm tekrardan baba olıyorsum dıye bır kutu yap😀18 Haziran babalar günü
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Zumzugukodummuzzingillatirim babamda şakasına takılıyor bana babalar günü hediyesi ne alcan kendimi paketleyip getirecem bayramda ordayım benden daha güzel hediye mi olur dedim 😁😁
Zumzugukodummuzzingillatirim cahillesohbetikestim mantıklı bence. Hayatında ki en güzel hediye benim hıh. Hayır çok güzel şeyler yapardım ama kızımın doğum günü geliyor hediyeyi ucuza çıkarmam lazım
sevaldqn1 Yerimi alayım belki işime yarayan bir öneri bulurum henüz fırlatmadım çocuğu ama bir yandan kutlamak istiyorum 🫠
Zumzugukodummuzzingillatirim cahillesohbetikestim ajakakaks kocama haftaya kuaför masrafı şoku çıktı kdkdkdld adamın yüreğine inecek
Zumzugukodummuzzingillatirim cahilelafanlatamazsinyorulmaa en mantıklısı, kocam hediye almıştı ama o ayrı mesele ben anayım ana