YuvarlanamayanPaanda Deletedmom_116 bacım Allah aşkına doğur artık beee 🤣🤣🤣 çocuk okula başlayacak yakında
Sermec27 YuvarlanamayanPaanda bizimde Ocak ortasında gözükür sezaryen olacağı için 2 hafta erken alınacak 🥰
Sermec27 YuvarlanamayanPaanda bugün kontrole gittim 5+2 haftalık normalde ama 4+5 çıktı 4 gün gerideymis bir de kese biraz asagidayms ona canım sıkıldı doktor dinlen ağır kaldırma dedi 2 yaşında bir oğlum var nasıl olacak bilmiyorum artık
Mavidunyamm YuvarlanamayanPaanda bende 2 gün önce öğrendim son adetime göre 6+5 ayreten 8 aylık bebeğim var. Bu supriz oldu 🐣🥚
elaweannesi YuvarlanamayanPaanda ben an itibariyle 27+6 🙈ama daha minnacık geliyor bana nasıl zaman geçecek diyorum heyecandan sizinde sağlıklı we çabucak geçer inşallah nasipse ağustos 15 e kadar doğum benim
Mustafayigitvebeytugannesi YuvarlanamayanPaanda Yelda kim tanımıyorum Mustafa Oğuz niye oraya geçmiş sordun mu 😅
YuvarlanamayanPaanda Mustafayigitvebeytugannesi yoo soramadım yanında salak bir asistan vardı hastalar çok olunca selam verip çıktık
znkara YuvarlanamayanPaanda beklenen doğum tarihi 9 ocak görünüyor ama sezeryan olacağım için aralık son haftası ya da ocağın ilk haftası olacak tabi allah bilir erken doğum vs olmazsa 😅
Evlimutlucocuklu06 Biz de 8+6 haftaligiz 2024 ün ilk haftası bekleniyor.ilk bebeğimiz olacak inşallah