YuvarlanamayanPaanda Ocak ortasında doğum insallah bizim yolunbaşındayız tanışalım süreci beraber geçirelimmmm 🤩🤩🥰🥰🥰✨️
Bulbulyuvasi YuvarlanamayanPaanda yaaa daha çok minik kalp atışını dinlediniz mi ben dayanamıyorum 31 haftalığım elimde olsa şıp diye doğururum hiç sabredemiyorum valla
Sevval0308 YuvarlanamayanPaanda kizz 7 haftalık halim geldi aklıma hem çok hızlı hem çok yavaş geçti sanki şuan 35 e gireceğiz hayırlısıyla 🥰
Aydanur06 YuvarlanamayanPaanda bende 7+5im suan haftasiyla uyumlu kalp atışı duydun gecen hafta. Benim sezeryandi ilk dogumum muhtemelen ocagin ilk haftasina gun verir doktorum 38 haftalikken aliyorlar genelde
elaweannesi YuvarlanamayanPaanda ben an itibariyle 27+6 🙈ama daha minnacık geliyor bana nasıl zaman geçecek diyorum heyecandan sizinde sağlıklı we çabucak geçer inşallah nasipse ağustos 15 e kadar doğum benim
Youngmotherr Bulbulyuvasi ben de şuan çıkmak istese sağlıklı olsa hemen çıkarıcam bu kadar kaldı daha da kalmasın yazık günah 😂
YuvarlanamayanPaanda Bulbulyuvasi yok daha gitmedim canım valla şimdiden dudu peri gibi zaman ileri aksın diyesim var
YuvarlanamayanPaanda Aydanur06 benımkide sezeryan kuzum o yüzden ocak ortası diyorum ya ben 15 ine randevu aldım kesin tam göreyim diye
usenmedimyaptimbirvelet YuvarlanamayanPaanda yaaa 2024 annesi miiii🥲🥲🥲🥲 benim oğlum o zamanlar 1 yaşında olacak allah uzun ömür verirse👼👼👼
YuvarlanamayanPaanda Mustafayigitvebeytugannesi yok askm gitmedim keseyi gördüm mustafa oguzla görüştüm falan gittiğimdede yelda ya randevu aldım 15 ine
Sevval0308 YuvarlanamayanPaanda maasallah Allah bağışlasın. Valla ilki de çok geçti gibi değil hele 30 dan sonrası sanki bir sene gibi geçiyor 🌝😁
Mustafayigitvebeytugannesi YuvarlanamayanPaanda Yelda kim tanımıyorum Mustafa Oğuz niye oraya geçmiş sordun mu 😅