Babymom22 bende sıra bulmda zorlanıyorum ama mesele saat hep 4 te boş oluyor sizdede mi öyle oluyor yoksa hiç mi bulamiyorsunuz
Konya Şehir Hastanesi
Babymom22 sabah 6 ds ismini kağıda yazıyorsun 8 de açılıyor sıramatik ordan giriş yapıyorsun
- Düzenlendi
Emelyetik sabah saat 10 :00 daa açılıyor randevular mhrsden takip edebilirsiniz
Sacmalama_engiinn nasıl yani 8 mi 10 mu
Babymom22 hastanede saat 6 da ismini kağıda yazıyorsun 8 de sıramatık açılıyor
Telefondan randevu alacaksan sabah saat 10 :00 da açılıyor ama hergün değil siz hrrgün takip edin denk getirene kadar
Sacmalama_engiinn diyelim ki gittik alamadık ne olucak peki? Şu an 39+5 deyim özel takipliydim doğum için gecicem buraya
Aybk_11 evet ya benimde muayene zamanım geldi ileri tarihe alsam zamanı geçiyor gittiğimde muayene olmam lazım
Aybk_11 şehir hastanesinde doktorun odasını çalıp söyleyebilirsiniz hocam ben randevu bulamadım sıramatikten de alamadım banayardimci olurmusnz derseniz size yardımcı olur kağıt verir sekreterden giriş yap diyebilir bende de öyle olmuştu yardımcı oldular
Aybk_11 Zor olur cnm az erken git
Sacmalama_engiinn simdikiler değişik anam olmuyo
Sacmalama_engiinn en son çare öyle yapicaz o zaman
Deletedmom_116 yok kız ben gitmiştim siramatik doldu doktordan rica ettim sıra verdi nur gözdeden ve Zeynep hafıza ozturten rica etmiştim kabul etmişlerdi
- Düzenlendi
Sacmalama_engiinn ben de 2 3 hafta önce Zeynep hafize ye gitmiştim iyi bari muayene olurum inşallah bekleyecek mecalim kalmadı artık ..
Aybk_11 hep aynı doktora denk gelemiyoruz ki çok garip bir hastane
Aybk_11 inşallah canım
Babymom22 bitek ben mi şanslıyım hep ayni doktora denk geldim hamileyken wjdgej
Doğumdan sonra 1 kere gitmiştim zeynrp hafızaya oda iyidi
Sacmalama_engiinn ben takiplerime özele gidiyordum devlete 4.5 kez gittim