Babymom22 bende sıra bulmda zorlanıyorum ama mesele saat hep 4 te boş oluyor sizdede mi öyle oluyor yoksa hiç mi bulamiyorsunuz

Babymom22 hastanede saat 6 da ismini kağıda yazıyorsun 8 de sıramatık açılıyor

Telefondan randevu alacaksan sabah saat 10 :00 da açılıyor ama hergün değil siz hrrgün takip edin denk getirene kadar

Aybk_11 evet ya benimde muayene zamanım geldi ileri tarihe alsam zamanı geçiyor gittiğimde muayene olmam lazım

Aybk_11 şehir hastanesinde doktorun odasını çalıp söyleyebilirsiniz hocam ben randevu bulamadım sıramatikten de alamadım banayardimci olurmusnz derseniz size yardımcı olur kağıt verir sekreterden giriş yap diyebilir bende de öyle olmuştu yardımcı oldular

Babymom22 ben de endişeleniyorum ne olur ne olmaz diye hareketleri var ama belirsizlik insanı yoruyor

Deletedmom_116 yok kız ben gitmiştim siramatik doldu doktordan rica ettim sıra verdi nur gözdeden ve Zeynep hafıza ozturten rica etmiştim kabul etmişlerdi

Sacmalama_engiinn ben de 2 3 hafta önce Zeynep hafize ye gitmiştim iyi bari muayene olurum inşallah bekleyecek mecalim kalmadı artık ..

Babymom22 bitek ben mi şanslıyım hep ayni doktora denk geldim hamileyken wjdgej
              Doğumdan sonra 1 kere gitmiştim zeynrp hafızaya oda iyidi