Sibelsibos sunshine_ aynı gün yumurlamamız olmuş yumurtlama sonrası SaG bel kasık ağrısı uyku düşkünlüğü kasıklarda baskı hissi yaşadım 2 gündür sol bel tarafa geçti halsizlik cabası ama adete 7 gün kaldı ben bunları hem adete hemde uykuyu hava bozukluğuna verdim hayırlısı bakalım 😄😊
sunshine_ Sibelsibos bende öyle hamileliği çok istiyorum ama kendimi yine hamile değilime yoruyorum en azından üzülmem fazla bende de bunlar oldu hayrlısı hakkımızda 😊🌸
Sibelsibos sunshine_ senin gibi dayanamadım test yaptım 2 tane 1 gün aralıklarla birinde silik çift çizgi birinde negatif çıktı ha bide şunu diycem 5 gündür akıntım koyu kıvamlı beyaz pütürlü bi akıntı bazı gebeler bu akıntıyı yaşamış 😊
sunshine_ Sibelsibos test için çok erken diyip yine tutamayıp yapıyoruz işte bir umut diyoruz 🤣 adet tarihimiz geçsin de öyle yapalım hep beraber 🤣 bende akıntı yok şuanlık kuzum
Ezoo28 @“sunshine_”#p28105917car sunshine_ pazartesi 151 çıkmıştı çarşamba 284 çıktı doktor bir hafta sonra gel dedi sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyorum. Çok geçmiş olsun inşallah rabbim sağlıklı bir gebelik ve evlat nasip eder 🤲
sunshine_ Ezoo28 Hım kuzum aslında sürekli beta takibi yaptırmak gerekiyor 284 den sonra hiç istemedi mi normalde yaptırması gerek
Sibelsibos sunshine_ aynen her test yaptığımda negatif diyorum ama iç dünyamda hadi pozitif çıksın diye umutlaniyorum 😄😘😘😘
Ezoo28 sunshine_ hayır istemedi 1 hafta sonra çağırdı zaten doktor ilgisiz 22 sinde başka doktora randevu aldım ama bu hafta bı daha gidicem
Sibelsibos sunshine_ aminnnnnňnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhh🤲🤲🤲🤲🤲🤲 ay yazarken nefes almayı unuttum 😄😄😄😄
Sibelsibos umutlubianneadayi benimde baba tarafı koymuş birbirlerine iki taraf gıcık sormadan koymuşlar şehri ismini anne tarafı kızmış bana Sibel demişler ilk okula başladığımda öğrendim adımın şehri olduğunu hatta okuldan ağlayarak geldim öğretmen adımı değiştirdi şehri diye bir şey koydu okula gitmem diye kimse bana anlatmadıki sonra herlde küçüklükten kalma psikolojisi adımı Sibel olarak değiştirdim çünkü şehri ismine alışamadım ama bazen üzülüyorum ne yalan söyleyim 😞
umutlubianneadayi sunshine_ sağ kasığımda ağrı var halsizlik var ve dün sabaha karşı midem çok yandı o normalde de olan bisey olduğu için hamilelige bağlamiyorum açıkçası inşallah güzel haberler alırız 🤲🏻😍
sunshine_ Ezoo28 bence de gitmelisin çnkü sürekli takibin yapılması gerek beta düzenli artıyor mu nasıl falan diye
Ezoo28 sunshine_ bende şaşırdım zaten 1 hafta sonraya çağırmasını çünkü internette 2 günde bir betaya bakılması gerektigini soyluyor