Roses44 Aynen canım sırt üstü rahat ediyorum diye bende öyle yatınca oluyor sanki bebek orda kitleniyor sonra hemen geri açılıyor yer değiştiriyor sağ sol dönünce olmuyor
myangelson Roses44 bende kasılma olarak değerlendirdi doktor onları canım sende sor bakalım gidince doktoruna ne diyecek
Roses44 myangelson sorayim canım pazartesi pazar çalışmıyor perinatolog doktor güveniyorum ama yinede bir gebelik kaybim oldu rahim ağzı açılmasından çok tedirgin olup herşeyi sorguluyorum
Roses44 myangelson proluton vermedi bana Amerika’da toplatılmis dedi 2 3 aydır hastalarima vermiyorum dedi ama başka bir kadın dogumcu haftada bir kullan dedi çok kötü olursam bir tane vurdurayim
myangelson Roses44 doğrudur tahmin edebiliyorum canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻
Roses44 myangelson Amin canım Allah razı olsun duadan başka yapacak birşey yok Rabb’im yüzümüzü güldürsün inşallah 9 senedir bekliyorum inamirmisin birde tüp bebek
Roses44 myangelson onu evet canım sabah akşam bende kullanıyorum bazen lavaboya çıkartıyor bazende uyuyorum kullaninca
yanlisanlamaama Pinklove benimki heralde karnımdan çıkardı diye düşünüyorum değil kese karnımı yırtacak😂
myangelson Roses44 amin cümlemizden Allah razı olsun. Amiiin🤲🏻 yolu yarilamissiniz bak Allah’ın izniyle sonunu görmek de nasıp olacak 🤍
yanlisanlamaama Roses44 normal dündü galiba mideme doğru bir vurdu küt diye ses geldi doktorum artık kilosu iyice arttı kemikleri gelişti normal böyle sesler duyman dedi😀
Roses44 yanlisanlamaama En azından tek ben böyleyim sanıyordum İnşallah sagsalim kucağımıza alırız.Benim kafa aşağıda heralde göbek kısmına el ayakla vuruyor
yanlisanlamaama Roses44 benimkinin de başı aşağıda orda ayrı bir baskı var zaten 🥲 amin inşallah sağlıkla zamanında gelsinler