sla_cbn35 Mgrlkkk canıım benim bebeğin sağlığı yerindeyse kilosunun ne önemi var önemli olan bebeğin sağlığı canını sıkma sakın sen bol bol su iç pekmez ye sabahları süt iç muz ye gece uyumadan önce sonra ceviz ve cevizli sucuk ye sıkma canını sakın
Fey Kubra2610 3 sene oluyor. O zaman SMA kullanmıştık ama geçen mamayla ilgili bir post gördüm. E ile başlayan bir mama yazmışlardı. Adı aklıma gelmedi
dd-m44 Mgrlkkk az mı diyor benimde 35 haftada 2700 dedi ve gayet önde dedi sen doktora aldırış etme gerçekten hepsi tuaf iyisine denk gelmen lazım stres yapma çok iyi doğana kadar 3500 olur o
SheeR Masalmina1233 ciğer geliştiricim 32 haftalıkken vuruldu sancım cıktı nst de doğum başlamış dediler hastanede yattım o zaman vurdurdum içim rahat cok şükür
Papatyamoms Mgrlkkk oğlumda doğum olmadan yalnızca ıkı gün önce 2200 kilo çıkmıştı ultrasonda son haftalarda kılo alımı yavaslamıstı ve uc haftaya kadar gerılık acılmıştı o zamankı doktorum bunu hiç önemsemedi bana da panık yaptıracak bısey demedı hatta ben sormustum cok az degılmı diye iki gün sonra 2980 grm 49 cm olarak sağlıkla doğdu bebeğim 37+5 olarak 😌 ultrason ölçümleri de net sonuc vermiyor gönlünüzü ferah tutun bence 🌸
meryemy Mgrlkkk önemli olan az da olsa kilo alıyor mu diyor doktorum almayıp gelişimi durursa sıkıntı ve her bebek 3500 doğucsk diye bişey de yok diyor moralinizi bozmayın diyor her hafta takip ediyor
SheeR Ipek_2017 inşallah cok teşekkür ederim elimden geldiğince yiyorum inşallah toparlanır biraz daha
Symanr06 SheeR benim oğlum da 2 hafta gelişim geriliği vardı ve 2185 gram 43 cm doğdu çok şükür hiç küveze girmedi
SheeR Symanr06 maşallah maşallah 🥰 zamanında mı doğdu yoksa gelişim geriliği var diye hemen aldılar mı nasıl oldu o süreç
Selinakbas Mgrlkkk Kiz bunlara kafani takipta moralini bozma, sağlıklı olsunda doğunca da kilo alır, sütün iyi gelir ne bunlar icin uzersin kendini 🌸 Cocugun sağlıklıysa gerisi önemli değil ♥️🥰
Symanr06 SheeR 36 haftalıktı ama gelişim geriliği olduğu içim 34 haftalıktı anne karnında benimde suyum azdı en başından beri birde sancım da olunca zorunlu sezeryan oldum
bgmdmncnr 36+4 de 3500 dedi normal istiyorsun sen ama zor dedi yarın tekrar gidicez 37. Hafta bakalım ne çıkıcak