Tugbasdfg Mgrlkkk aynı zamanda aynı kiloda benim bebeğim de ve dr kilosu normal haftasına uygun dedi illa herkesin küçük bir tosuncuk dogurmasına gerek yok kendinizi strese sokmayın
minikoannesi123 Mgrlkkk tabiki doktorunuz daha iyi bilir ama öyle göz korkutulacak dusuklukte bir kilo değil bence. 35+2′de 2700 bizim siz de bizden 1 hafta ondesiniz sadece. O yüzden boşuna kendinizi sıkmayın bence. Hem illa ultrasyonda gözüken kilo doğru diye bir şey de yok ki. 300 gram farklılıklar olabiliyor
Mgrlkkk meryemy benim 32. Haftada bebeğim 2 kgydi ve iri bebek demişti şimdi de çiroz bebek diyor bana doktorum zayıf diyor
Benma @Mgrlkkk ay ben o doktorların düşük değil ve daha 36 da sın 1 haftada 500 gram alan varmış son ayında benim yeğenim 2800 doğdu gayet sağlıklı ve benim bebişte 32 de 1500 benimkide zayıf illa kilolu olucak değil ya
Mgrlkkk minnieme doktorlar neye göre diyor anlamıyorum bende şuan doktorunu değiştirme şansım da yok doğumuma 1 hafta kaldı ama memnun değilim bu durumdan
Ipek_2017 Mgrlkkk çikolata tatlı yiyip yatarsam hareketleri bayağı sertleşiyo . Bir tarafa toplanıyor hatta karnım yamuluyor . Genelde akşamları ve sabah erken saatlerinde hareketli. Gün içinde değil . Gündüz uyuyor gece uyanık gibi 😀
minnieme Mgrlkkk telaş etme bence normal ya, sağlıklı olsun da kilolu olmuş olmamış ne önemi var bizimki 2900 yanaktan dudaklar görünmüyor valla 😀
meryemy Mgrlkkk önemli olan az da olsa kilo alıyor mu diyor doktorum almayıp gelişimi durursa sıkıntı ve her bebek 3500 doğucsk diye bişey de yok diyor moralinizi bozmayın diyor her hafta takip ediyor
SheeR Masalmina1233 cuma günü benim kontrolüm var yine gelişimi gerideyse doktorum beklemeden alırız dedi ama biraz geliştiyse 23 haziranda sezeryan olacağım inşallah gelişmiştir gününde alır 😔
Ipek_2017 SheeR inşallah canım vakti zamanında gelsin. Bu 5 günde bol bol süt muz ceviz kaşar bol su ayran tüket. Ben de öyle yapacağım 🤍
SheeR Ipek_2017 inşallah cok teşekkür ederim elimden geldiğince yiyorum inşallah toparlanır biraz daha
nazlis_ Mgrlkkk gelişim geriliği karın çevresinden dolayı demiş olabilir bana da öyle dedi protein ağırlıklı beslenince düzeliyor
Hatice_k bebeğin kilosuna takılmayın bence bu kadar. Bizimki de önden gidiyor herşey normalken sezeryan olma ihtimalimiz var. Sizin bebeğin kilosu gayet normal bence sağlığı yerinde olsun doğumdan sonra hızlı bi şekilde kilo alımı oluyor zaten 🙏
Ooykuu Mgrlkkk 37+4 de doğum yaptım 2950 gram doğdu çok şükür sorun yok gayet sağlıklı doktorda düşük demedi
Hamdiyevural Mgrlkkk canım bn ilk çocuğumu 39 haftalık 2800 doğurdum çok şükür. Saglikliydi eve. Geldik hemen senin doğuma daha var alır kilo sorun etme zayıf olsa bile sağlıklı olması yeterli hem kilolu bebek doğumu da zor oluyor sıkma bnce caninj