mnli elaweannesi bu terlikler kullanışlı olmuyor resim çekilmeye alın ama yanınıza mutlaka plastik terlik de alın kan damlıyor tuvalete giriyorsunuz vs plastik de lazım oluyor
Pati23 elaweannesi erkek çocuk olunca neden koyu oluyor ki biraz daha açık renk seçebilirsin istersen gül kurusu gibi :) Terlik hoşuma gitmedi ama en çok senin fikrin önemli
elaweannesi Pati23 koyu anlamında demedim hastane çıkışı lacivert detay onunda ondan uyumlu olsun istedim yoksa tabi her renk alınabilir gül kurusu kızımda kullandım
Myasminn elaweannesi çok güzelmiş canım güle güle kullan, pijama nereden öğrenebilir miyim bende böyle bir şey bakıyorum 🥰
Mavisim099 Myasminn tredyol pijamaevi somon desenli takima bakmanı oneririrm o kadar süper birsey ki bende bundan aldım.
Mavisim099 Merhaba bende böyle 3 lü bi takim aldım. Onu dugmeli bide beyaz dantelli gecelik aldım resim icin .benimde agustos ortası gibi Rabbım sağlıkla kucagimiza almayı nasıl etsin . Atleti assa verip emzircez dimi 😍 güle güle kullanın şimdiden