elaweannesi Bebeğim erkek o yüzden laciwert tercih ettim bide baya kilo aldım kapatır dedim sizce nasıl birbirine uymuş mu saten pijama takımı we taç terlik bu arada taç küpeliymiş
babymom_8 elaweannesi gayet güzel canım sağlıklı kolay doğumun olsun çabuk toparlanırson inşallah canım
Sacmalama_engiinn elaweannesi onu düğmeli takım daha rahat olur bebgi emzirmek için ama bu takım da çok güzel görünüyor terlikte güzel altı kaymayan olursa daha iyi olr
Ada022 elaweannesi bence güzel görünüyor bende böyle model tercih edicektim cildim çok hassas dantel detayları rahatsız eder beni diye almadım bence hoş
elaweannesi Ada022 bende ondan güpğr detay istemedim terlik kokuş geldi bi tık ama yorumda biri giymişti takmıştı gayet güzeldi canlıda kurdelalı olacağına böyle olsun dedim fotolarda şık durur😇
elaweannesi Yasemin-2424 yani ağustos ortası doğum terlik hep giyilmeyecek yataktan kalkarken takımda kısa kol üşütürsem öksürük ws biterim sezeryan dikişleri ile ben böyle giyerim ortama göre klima yakabiliriz weya camlar açılır doğal serin serin
Yasemin-2424 elaweannesi benımde ağustos bası dogum Allah kısmet ederse şimdiden çok daraldım ondan her şey sıcak gelıyor gözüme
elaweannesi Sacmalama_engiinn tatlım düğmeli normalde de giymem ilk bebeğim kızımda kadife bu modelin kışlığını almıştım zaten ayrı emzirdim hep sorun yaşamadım kullanabilirim🥰onun dışı nasıl 🤭
Sacmalama_engiinn elaweannesi dışı güzel çok şık duruyor şimdiden hayırlı olsun Allah sağsalkm kucağına almayı nasip etsin bebişni