Tugcecan26 Hzky2010 Rahşan hanımı soruyorsanız devlet hastanesinde Saime Yeliz Hanım da başkent hastanesinde obadaki binasında
irem1- Gizeemm07 Cahit tüver özel kliniği var hamile kalmadan öncede gittiğim tek doktor kendisi şuanda hamilelik tefe gittiğim doktor 👍🏻
Tugcecan26 Hzky2010 Alanya da bi tane devlet hastanesi var diye biliyorum ama.. metro marketin ilerisinde olan
Tubisnlbnt Tugbaxyh muayene ve doğum ücreti ne acaba Anadolu’da bende 6 haftalık hamileyim ilk doktor çok paragöz geldi biraz gezicem gibi doktorları
Tugbaxyh Tubisnlbnt muayene 960 olmuş Anadolu’da doğumu sormadım henüz 32. Haftaya girdim Salı kontrolüm var doğum ne kadar oldu onu soracağım 600 dü muayene zamdan önce doğumda 15.000 di baya zamlanmıştır diye düşünüyorum :(
Tubisnlbnt Tugbaxyh gerçekten Alanya çok garipmiş özelde doğum yaptım Kocaeli’de böyle uçuk fiyatlar görmedim. Öğrenince söyler misiniz fiyat ona göre doktor araştırıp buraya geleceğim bende 🙏🏻
Tugbaxyh Tubisnlbnt evet Alanya tamamen turizme dayalı oldu artık bizleri düşünen yok Salı günü doktora gidince öğrenip yazacağım size
Tugbaxyh Tubisnlbnt merhaba bugü in Anadolu’ya muayeneye gittim 860 olmuş muayene doğumu sormayı unuttum heyecandan 2 hafta sonra kontrolde soracağım