Betulturkmen Gozde_52 Baykusanne evet bende öyle tuhaf birşeyler oluyor gibi hissediyorum hareket ettikleri zaman hissediyoruz demekki bu şekilde 🤗🌺
bernayerli 16+2 olduk, akşamları 1 2 kez mide agrım oluyor 10 dk falan sürüyor ama bugun cok sık ve cok şiddetli girip cikiyor, ne yaparsam faydası olur acaba?
Betulturkmen Hevida 68 ile başladım 70 falanmı sanırım şuan. Ama göbüş gayet çıktı benim kişiden kişiye değişiyor işte 🤗
Gozde_52 Betulturkmen benim şimdi fena oynuyor karnımın üst tarafında net hissediyorum modemin orda resmen 🤭🥰 oynadıkça insan çok tuhaf hissediyor kendini 🙈
Gozde_52 Bende ara ara hissediyorum ama tam net değil diğer oğlumu 18 haftalıkken çok net hissetmiştim bakalım heralde bundada öyle olacak💙🤗
Baykusanne @"Betultulkmen ay gerçekten çok mutlu oldum diyorum çünkü diyorlar ki yok daha erken yalnız değişmişim 🤍🤍
Eelif-96 Betulturkmen bizde 15+1 iz iştahım çok açık kendimi durduramıyorum ilk hamileliğimden biraz kilomda kalmıştı bu gidişle daha da çok alırım 🥲
Sesssi Betulturkmen 17+2 haftalık olduk😊 karnımın alt kısmında şişkinlik var iki haftadır artık göbüşler yavaştan çıkıyor galiba 🥰
Betulturkmen Sesssi valla benim gayet çıktı göbüş😂. Evet bende hissediyorum artık bugün iyice şahit oldum güzel hisler ❤️
Sesssi Birrrcan bende iki haftadır bu durumu yaşadım korkmuştum biraz sivilce gibi değilde beyaz ortasında bi akıntı var temizleyim derken sanki kese yapmış gibi kir gibi bi şeyler çıktı bende yıkıyorum her gün güzelce temizliyorum kantron yağı sürüyorum
Sesssi Betulturkmen evet öyle 🥰kızlar bende bir şey sorayım dörtlü tarama testi hakkında bir şey dedi mi doktorunuz ben ikili taramayı yaptırdım üçlüye gerek yok ama dörtlü tarama yapacağım dedi acaba sizde oldunuz mu
Betulturkmen Sesssi bizimde ikili tarama temiz çıktı çok şükür. Fakat 4 lü için hiçbirşey konuşmadık henüz 💁♀️
Sesssi Betulturkmen çok şükür sağlıkla ilerler inşallah💜 bana da 19. Hafta için dörtlü tarama yapıyorum ben dedi hiç duymamıştım böyle bir test her test denildiğinde geriliyorum biraz stresli oluyor 🙄
Uykusuzannee Bizde 16+1 deyiz kızım var iki buçuk yaşında bu hafta nasipse cinsiyet öğreniriz inşallah bende normalde zayiftim kızımda emzirirken gitti kilom ama bunda hızlı almaya başladım yeme isteğim var 51 le kaldım 56 yım eşimde ilk defa seni böyle yerken görüyorum diyor kızımda yeme isteğim yoktu bunda tam tersi oldu 😬
Betulturkmen Uykusuzannee haftamız günümüz aynı. 12 yi geçti saat artık 16+2 yiz 😂 afiyet olsun ye boşver