Birrrcan Betulturkmen burdayım 😒17. Haftama girdim ama iki gündür canım çok sıkkın dünyada değilim gibi Kızlar 4 aylık hamileyim göğüsumun kahve rengi kısmında (aleora) kabarcıklar vardı bir çok kişide Olan bir şey ama benimki ucu sarı iltihapli gibi bir sivilce gibi bir şeye dönüşmüş korkuyorum yaşayan var mı
Hevida Betulturkmen kilo almamaya calısmakla geciyor canım valla onun harşci hamile oldugumu anlamıyorum hala😂 senin nasıl gidiyor
Burcumommm Betulturkmen Merhaba ben de Balıkesirliyim Şırnak’ta görev nedeniyle bulunuyoruz. 17+3 haftalık hamileyim. Bir problem yok her şey güzel gidiyor hep sorunsuz gitsin hepimizin inşallah.🌼
Eelif-96 Betulturkmen bizde 15+1 iz iştahım çok açık kendimi durduramıyorum ilk hamileliğimden biraz kilomda kalmıştı bu gidişle daha da çok alırım 🥲
Hevida Birrrcan meme ucumda bir kabarcık var sivilce değil ama böyle beyaz iltihap toplamıs gibi bir kabarcık sen bunu diyene kadar hiç önemli mi değil mi diye düşünmedim açıkcası bilgim yok🙄
Burcumommm Birrrcan O bende de var ben de bir problem olduğunu düşünmüyorum zaten emziriyordum şimdi de gebeyim arkadaşın dediği gibi süt ile alakalı olabilir sanki öyle bir şey okumuştum ben de. Niye bu kadar üzdünüz kendinizi kötü düşünmeyin öyle 😊
Bbbsr Birrrcan olabilir beden bukdr panik yaptın benimde sarı sarı akıntım oluyor ucunda kuruyor eğer öyle bişeyse sıkıntı olmaz
Birrrcan Hevida sizde olanı duydum ben hamilelerde ama işte kendimdekini hiç duymadım ondan tedirgin oldum benimde sivilce değil ama içi iltihap toplamış kahve rengi kısmında
Birrrcan Burcumommm yaaa inşallah dediğiniz gibi korkulacak bir şey yoktur 🙏🏻🥺 panik atak bir insanim çok çabuk telaslanip korkutuyorum kendimi iki gündür hamile olduğumu dahi unutmuşum
Sesssi Birrrcan bende iki haftadır bu durumu yaşadım korkmuştum biraz sivilce gibi değilde beyaz ortasında bi akıntı var temizleyim derken sanki kese yapmış gibi kir gibi bi şeyler çıktı bende yıkıyorum her gün güzelce temizliyorum kantron yağı sürüyorum
Gozde_52 Bizde bugün itibariyle 16 haftalik olduk oğlumla 💙 Ben İstanbul/Avcılar tarafındayim.. Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🙏 benimde bugün karnımın altında ağrım vardı onun dışında iyiyim ara ara oluyor 🥰
Betulturkmen Gozde_52 bizimde bugün 16. Hafta doldu. Umarım sağlıkla geçsin sorunsuz kucağımıza alalım ❤️
Birrrcan Bbbsr benim ki kahve rengi kısmında sarı iltihapli gibi bir şey olmuş sivilce gibi ilk defa gördüm 😒
Betulturkmen Birrrcan vücut hamilelikte doğuma hazırlık yapar. Göğüslerdeki pıtır pıtır sivilce gibi noktalarda çok normal birşey dir bu süreçte korkma hiç 🌺
Hevida Betulturkmen ayy yok göbüş var ama kendi göbüşüm ya bebek değil sizin ne durumda kaç kiloyla hamile kaldınız somrasında kilo aldınız mı😍
Betulturkmen Hevida 68 ile başladım 70 falanmı sanırım şuan. Ama göbüş gayet çıktı benim kişiden kişiye değişiyor işte 🤗
Baykusanne @Betulturkmen 17+3 oldum çok şükür arada bir garip hissediyorum bebeğimin dönüşleri mi yoksa bağırsak hareketimi anlamıyorum siz nasılsınız nasıl gidiyor
Betulturkmen Gozde_52 Baykusanne evet bende öyle tuhaf birşeyler oluyor gibi hissediyorum hareket ettikleri zaman hissediyoruz demekki bu şekilde 🤗🌺