Benanneoluyorum Kızlar selamm.. 33.Haftamdayım doktor ne zaman belirler tarihi, bilemediğimden sizden fikir alıp ona göre muayeneye gideceğim🐣 Sezeryan tarihinizi doktor kaçıncı haftanızda belirledi? 💛
Bendenizanne Benanneoluyorum 33 haftamdayım, 36. haftanda gün vericem dedi doktorum bakalım temmuzun 10u olur diye düşünüyorum
gulsenmstf Benanneoluyorum bı sıkıntı yoksa genelde 38..haftada aliyolar çoğu arkadaşım öyle oldu bn normale hazirlaniyodum ama sezeryan oldum mecbur doktorum da bilsek byle olacağını 38. Hafta da alırdık demisti
Smc Benanneoluyorum normal bekliyorduk ama catilarimin dar olduğunu zor doğum olacağını söyledi bende kabul ettim madem öyle 6 Haziran olsun dedim 06.06 olsun diye 😊
Benanneoluyorum mnurturk Ne zaman karar verildi canım bu tarihe kaçıncı haftandaydın? Hayırlı olsun ins bu arada 🙂
mnurturk Benanneoluyorum Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun 36+1 de karar verildi Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin sağlıkla sıhhatle kavuşmayı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻🤍🧿
Benanneoluyorum mnurturk Ne güzel dua ettin canım, inşallah hepimiz sağsalim kurtuluruz Allah yardımcımız olsun🤗🙏
Bendenizanne Benanneoluyorum hepimiz için sağlıklı, mutlu, pozitif anılı doğum diliyorum Allahım sağ salim kavuştursun bizi yavrularımıza 💕
Benanneoluyorum gulsenmstf Olsun canım belki hayırlısı böyledir, güle güle büyüt inşallah🤗 teşekkür ederim fikrin için
Glyszr09 Evindar14 Hayırlı ömürlü olsun bebeğin canım güle güle büyüt Erken doğum olduğu için sarılık oldu mu
Evindar14 Glyszr09 yok suan sarılık gibi bir söz konusu degil küvezde zaten orqda sürwkli anne sütü aliyor ondan dolayı olmadi daha elhamdülillah