aybarsaybuke myangelson ya ikiz üçüz falan dedi doktor haftaya gidicem netleşicez. Rabbim sağlıklısını versin. Aşılamadan 3 gün önce ilişki oldu daha önceside yok canım yani öncesinde kalmamısımdır doktorda öyle dedi 🥰
Havvaca Bol bol dinlen. Bebiş iyice tutunsun sana eğilip kalkma yükseğe uzanma. Sağlıklı beslen. Ceviz tüket bol bol. Bir de su içmeyi unutma 🥰 kontrolden sonra tekrar haber et bize ikiz mi üçüz mu yoksa tek mi 🥰
serensuat aybarsaybuke evet ben yumurtlamadan sonraki 9. gün test yaptım çok silik çıktı, adete 3 var neredeyse aynı kırmızılığa geldi
nora_01 aybarsaybuke Allah bir isteyene iki tane nasip etmiş kurban olduğum 🥰 inşallah bu güzel haberi almak isteyen herkese nasip olur ❤️🙏
aybarsaybuke nora_01 daha belli değil ama evet biz ne hayal ederken rabbim neler veriyor çok şükür 🙏🏻
Ftm_22 aybarsaybuke canım kaç tane yumurtan olgunlasmisti acaba benim iki tane car dedi ve ikiside çatlamış acaba bendede olur mu.
Ozsuerx Bende bi kimyasal geçirdim şimdi tekrar hamileyim içimde hep aynı şüphe seni görünce o kadar sevindim ki allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla mutlulukla gelsin evladın kucağına🥹❤️🔥
aybarsaybuke Ftm_22 3 tane aynı boyuttaydı 2 tanede arkadan gelenler var demişti. Ama çatladı mı hepsi bilmiyorum