aybarsaybuke Deletedmom_85 ay noluyor ben hala şoktayım kuzu ya doktor şimdilik tek kese 10 gün sonra baskada olabikir dedi ben hala şoktayım
Deletedmom_85 aybarsaybuke İnan çok sevindim ya . Tek çift hiç fark etmez sağlıklı olsun da Allah tamamına erdirsin inşallah
aybarsaybuke Deletedmom_85 aşılamadan önce olmaz dedi ama ben aşılamadan 3 gün önce ilişki yasadım dahada öncesi yok zaten
Zeyna27 aybarsaybuke çok seviyorum ikiz hamile haberlerini çok isterdim ama tabi önce hayırlısını sağlıklısını nasip etsin bi kızım var Allah acısını göstermesin size de sağlıkla sıhhatle kavuşmanız dileğiyle 🩵❤️
Youngmotherr aybarsaybuke Ay sanki hamileliğimi yeniden öğrenmiş gibi mutlu oldum Sağlıkla gelsin miniş 🥹🫶🏻
PrensesAnnesi- Ay maşAllah canım değerin çok iyi doktorunun dediği gibi muhtemelen ikizdir Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺️💐
aybarsaybuke Kivircikkuala geçen ay kimyasal geçirdim aşılamadan 1 gün sonra kırmızı lekelenmem oldu asla tutmaz diyordum. Yani rabbim bi zaman belirledi ve o zamanı bekliyoruz hep böyle telkin edelim kendimizi
myangelson @aybarsaybuke kız bu değer ne maşallah demek ki testin bu kadar koyu çıkmasının sebebi belli oldu 😂😂 sen aşılamadan önce hamile kalmış olabilir misin ya ? Ya da ikiz falan mı ay çok merak ettim bende. Çok sevindim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
aybarsaybuke myangelson ya ikiz üçüz falan dedi doktor haftaya gidicem netleşicez. Rabbim sağlıklısını versin. Aşılamadan 3 gün önce ilişki oldu daha önceside yok canım yani öncesinde kalmamısımdır doktorda öyle dedi 🥰