Aysnr11 aybarsaybuke Demedi demeyin ikiz geliyor bence hayırlı olsun darısı isteyen herkese olsun inşallaah 🤭🥰🌸
Kivircikkuala Aysnr11 ayy darısı inşallah bizim başımıza @Deletedmom_85 😃 temiz kafayı yerim ben zaten haaa🥲🥲🐣🐣🐣🐣
aybarsaybuke Umut5135 allahım bu sevinci her isteyene en en hayırlı zamanda nasip etsin. Belirtim uyku,kasıklara arada saplanma, memeye dokunamama. Ama ben bunlara hiç belirti dememiştim cunku iğne etkisidir hala diyip diyip durdum
aybarsaybuke ZeynepNur5274 geçen ay bende kimyasal geçirdim vallahi bende sizin gibi aklımdan geçmedi değil 😄
ZeynepNur5274 aybarsaybuke muhtemeln benmde beta 4000 küsür çıkmış şimdi baktımda buraya bebek önden gidiyo diye post daha açıcaksınız ikiz değilse 😁 sağlıkla doğsun büyüsğnler inşallaaaaah 🥰
Aysnr11 aybarsaybuke Sağlıklı olsun da inşallah hiç önemli değil gerisi allahım sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah 🥰🥰
aybarsaybuke Canım kızlar hepinize cok teşekkür ederim cevap veremediklerim olmuştur belkide. Yarın mutlaka haber edicem size
Miracleee aybarsaybuke ay maşallah canimmm gözün aydın. Hemde ikiz miiii 🤩🤩🤩 çok sevindim darısı başımıza saglikla gelsin bebislerrr😘