Bekledigimmucizemm mylittle_pumpkin hayırlı evlat olsun inşallah bana da dua eder misiniz sağlıklı bir şekilde devam etsin kucağıma almakta nasip olsun
mylittle_pumpkin Bekledigimmucizemm İnşallah ben de siz de bebeklerimizi sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza alırız içinizi ferah tutun her zaman iyi şeyler düşünün 🌸
aylinaydinel41 Bekledigimmucizemm amin inşallah bu gün gidip test vermemek için kendimi zor tutuyorum sizinkiside inşallah sağlıkla gelsin 🙏🏻
aylinaydinel41 Bekledigimmucizemm ilk test yaptığım gün mide bulantım olmuştu ve kasık ağrısı bel ağrısı var sadece
Aslananasi Bekledigimmucizemm yeni çıktı evet. 2 günde bir baktırdım. 197-446-1271 di bugün. Cumartesi doktora gidicem ultrasona bakalım ne göreceğim 😊
Bekledigimmucizemm Aslananasi çok iyi maşallah görünür canım cumartesi sağlıkla gelsin minnoş hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Dicle06 Bekledigimmucizemm ben reglden 9 gün geçmişti öğrendiğimde 4 haftalıkmış beta 67 idi. Geç döllenme olmuş .🌼
Bekledigimmucizemm aylinaydinel41 yaa bende de vardı bir kaç gün önce de bugün ara ara rahmin olduğu yerde sızlamalar oluyor inşallah yerleşiyordur