Simge_celen_ozyildiz_ Bekledigimmucizemm regli bir gün gecikmişti düzensizlik de vardı öylesine test yaptım silikti kan verdim 218 çıkmıştı 😊
Esmanur43 Bekledigimmucizemm teslimden yazmışım t9 sağolsun adetimden 3 gün sonra olacak şimdi 27+3 çok şükür Rabbim sağlıkla aldırsın kucaklarımıza 🥰
Portredekitirtil Bekledigimmucizemm rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin erkekse salihlerden kızsa salihalardan eylesin canım benim💖
Bekledigimmucizemm aylinaydinel41 hayır Canım çarşambaya kadar dayanabilirsem o gün vericem 1 hafta geçmiş oluyor sürekli kan vermek yoruyor stres yapıyor insanı sen verdin mi
Aslananasi Bekledigimmucizemm adetim 4 gün falan geçmişti 129 la öğrendim ama sat tam bilmiyorum nolcak bakalım 😔
aylinaydinel41 Bekledigimmucizemm benim ilk 20 çıktı 2 gün sonra 100 şimdi 2gün daha geçti ama yaptırmadım bu gün
Aslananasi Bekledigimmucizemm yeni çıktı evet. 2 günde bir baktırdım. 197-446-1271 di bugün. Cumartesi doktora gidicem ultrasona bakalım ne göreceğim 😊
mylittle_pumpkin Bekledigimmucizemm Reglim 3 gün gecikince 94.1 ile öğrendim 4 hafta 4 günlük hamileymişim
Bekledigimmucizemm aylinaydinel41 çok güzel artmış sağlıkla gelsin ben perşembe verdim 106 çıktı sonra vermedim aslında bir daha versem iyi olacaktı
aylinaydinel41 Bekledigimmucizemm amin inşallah bu gün gidip test vermemek için kendimi zor tutuyorum sizinkiside inşallah sağlıkla gelsin 🙏🏻