Bet1 İlk hamileliğimde 34+0 da doğum yapmıştım erken doğum riskim de var açıkçası çok stres oldum o gün geldiği için stresten mi oldu diye düşünüyorum
Bet1 runkli0606 yaaa Allah korusun kordon falan mı dolandı ya da ben bı oncekinde 34+0 da doğumum oldu 33+4 um şu an stres oldum çok fazla ağladım falan gene erken gelecek diye o yüzden mi azaldı diye düşündüm
Bet1 runkli0606 şimdi gidicem gene ya hazırladım yok yani kalp atışı falan da duysam stres yaptım iyice kendime ağla ağla bu sefer sağolun kızlar
funnymummy Bet1 Allah korusun kötü tecrübeni unut iyi düşün inşallah sorun yoktur burdan da yaz herşeyn yolunda olduğunu ağlama strese sokma kendini 🙏
Azeri Merhaba ben 32-2 haftalik hamileyim 3 gundur Kizim harajet etmiyor Doktor normal dedi,Ara sira Birazcik Harajet ediyor Sonra etmiyor normalmi?
Bet1 kupp evet yolunda gorunuyor diyelim oğlum iyiymiş en azindan başı çok aşağıda munkunse yat dinlen dediler hep bir de servikal kisaligim vardı 14mm e düşmüş. Şimdi nstyi bekliyorum bı takip edelim genede kalp atışlarını aynı mi devam ediyor diye bakacaklar
kupp Bet1 ay şükür şükür rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. iciniz rahatladi en azindan 🌸
Bet1 kupp yani çokta rahatladı denemez servikal kisaligim çok düşmüş her an doğum olabilir bu stresle yaşamak çok zor. İnşallah 2 hafta falan daha sabrederiz bakalım 🤲🏻 çok teşekkür ederimm 🌸🥰
Feyzaclk Bet1 zamanlı gelsin sağlıkla gelsin inşallah çok fazla üstünde durmayın. Ben artık takmıyorum haraketsiz olmasını🤷🏻♀️ ama haraketlerini coğu zaman aşağılarda hissediyorum baya vajinamda
Bet1 Feyzaclk benim en başından beri öyle gibiydi zaten ama komple hissetmeyince endişelendim şükür sağlığı iyiymiş 🤍